Дупки, пропадания, пукнатини на асфалта в трамвайното трасе по столичния

...
Дупки, пропадания, пукнатини на асфалта в трамвайното трасе по столичния
Коментари Харесай

След ремонт бул. Константин Величков е в дупки, Фандъкова не вижда дефект

Дупки, пропадания, пукнатини на асфалта в трамвайното трасе по столичния бул. “Константин Величков”. Такава е картината на значимата за София пътна артерия единствено година след ремонта ѝ, сбъднат за 1.5 млн. лева За обстановката сигнализира в сряда самостоятелният общински консултант Борис Бонев от “Спаси София”, който преди този момент е отправил запитване до кмета на София Йорданка Фандъкова. Парадоксалното е, че Фандъкова е дала отговор, че инспекция не е открила недостатъци. А парадоксът става още по-голям, тъй като въпросите към нея били изпратени през април, а отговор пристигнал след 6 месеца, през октомври, сподели Бонев пред Mediapool.

Бонев: За Фандъкова няма недостатъци

" Получих абсурден отговор от госпожа Фандъкова. Не единствено, че нито един документ не ми беше възложен, каквото обвързване има кметът по закон, само че в отговора си, госпожа Фандъкова твърди, че “всички недостатъци и проблеми, установени по време на строителството, са отстранени от изпълнителя. Констатираните гаранционни недостатъци също са отстранявани от изпълнителя ", уточни Бонев. Той даже приложи в профила на “Спаси София” във фейсбук и клише от отговора на столичния кмет.



Бонев е безапелационен, че това не е правилно и ползва фотоси, от които ясно проличава, че дефектите са по цялото трасе и те не са отстранени. “На процедура кметът лъже в формален, подписан от нея, документ и това е неприемливо.” прецизира Борис Бонев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР