Дуейн Джонсън, известен като Скалата, приписва успеха си на невероятната

...
Дуейн Джонсън, известен като Скалата, приписва успеха си на невероятната
Коментари Харесай

Скалата разкри тайната на огромния си успех

Дуейн Джонсън, прочут като Скалата, приписва триумфа си на невероятната работна нравственос, която е научил от татко си. " Като професионален герой преди всеки мач той се молеше за мощ да остави всичко на кръга ", споделя артистът.

Джонсън неотдавна показа елементарен трик, който трансформира всяка обстановка в позитивно преживяване. Той заменя фразата „ би трябвало “ с „ имам късмет “. 
Виктория Бекъм пуска нова марка начин на живот артикули в Съединени американски щати
Виктория Бекъм, фешън дизайнер и брачна половинка на Дейвид Бекъм, скоро ще стартира начин на живот бранд, който ще се конкурира с марката „ Goop...
Прочети повече
В профила си в Instagram той се обърна към своите почитатели: „ Ще споделя с вас една философия, която ми оказа помощ да реализира прочут триумф през годините. Когато става въпрос за упорита работа и неща, в които съм буен – преди няколко години стопирах да споделям „ би трябвало “ и започнах да споделям „ имам късмет “, сподели Джонсън и продължи: „ Това е огромна психическа смяна в метода, по който подхождаме към ежедневните неща. Имам опция да упражнявам интензивно и да мина оттатък границите. Има опция да изгубя и да се върна по-силен “, сподели той. „ Защото, когато имате опция да вършиме нещата, които обичате, това е привилегия. Опитайте се да трансформирате „ би трябвало “ в „ имам опция “ и започнете да чувствате тази мощ, признателност и напредък. “

Философията на Джонсън не работи единствено за хора, които се нуждаят от мотивация, с цел да съумеят във фитнеса. Може да се употребява за всевъзможни житейски провокации, които нормално посрещате с отвращение и без самочувствие, с цел да си дадете късмет да растете и просперирате. Фокусирането върху отрицателните аспекти на предизвикването ни пречи да виждаме опциите или просто да се любуваме на момента.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР