ДСБ одобри политически съюз с партия „Да, България“, след като

...
ДСБ одобри политически съюз с партия „Да, България“, след като
Коментари Харесай

ДСБ официално протегна ръка на Да, България

ДСБ утвърди политически съюз с партия „ Да, България “, откакто решението е било взето от Националното заседание на „ Демократи за мощна България “, стана ясно от конференция през днешния ден, 30 октомври.
С решението на съвещанието, ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов е получил доверието на съпартийците си да търси съюз с партията на някогашния правосъден министър Христо Иванов. Това би трябвало да стане посредством сключване на публично съглашение.
Съюзът с „ Да, България “ се смята от ДСБ като политическа опция на модела „ Борисов “. От ДСБ за следващ път показват ръководството на Бойко Борисов като нездравословно за България. Ефектите от това ръководство са обезличаване на институциите, размиване на границите сред управляващите, тъпчене на неприкосновеността на частната благосъстоятелност и заличаване на икономическата конкуренция.
В момента виждаме реплика на спорове сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ - по тази причина започваме работа по създаване на необятен, дълготраен политически съюз, който да е учреден на двупартийното съдействие сред ДСБ и " Да, България " като съществени изразители на опозиционно-настроените гласоподаватели от център-дясното политическо пространство, акцентира Атанасов.
Председателят на ДСБ показа и новоизбраните ръководители на Националния клуб на дамите - Кристина Петкова и Националния юридически клуб - Снежина Календжиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР