ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Бургас. Преди симпатизанти на

...
ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Бургас. Преди симпатизанти на
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Бургас: Държавата ще се оправи, когато ГЕРБ стигне нивото на външния дълг като процент на избиратели

ГЕРБ-СДС откри предизборната си акция в Бургас. Преди симпатизанти на партията застанаха кметът на морския град Димитър Николов, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, Мария Габриел, Росен Желязков и Ева Майдел.

Жечо Станков, който е водач в листата в Бургас, показа останалите номинирани от ГЕРБ. „ Ще продължаваме да изпълняваме дилемите, които ни поставяте “, обърна се Жечо Станков към присъстващите в препълнената зала. Единствено господин Борисов в новия държавен бюджет се заинтересува от какво имат потребност общините, сподели още Жечо Станков и добави, че присъстващите в залата са 365 дни измежду хората.

Дълги години безвремие, обърквания и безпорядък стопираха подемът и развиването на Бургас и района, сподели от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов.

В последните 3 години видяхме, че на доста хора им се желае да бъдат политици и доста се вършат на евроатлантици. Едно е да се правиш, друго е да можеш, сподели досегашния евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел. И напомни къде са идвали международните политици – в София, Варна и Бургас. Тя добави, че съгласно доста европейки политици границата с Турция освен е най-добре защитаваната, само че и че би трябвало да бъде мощно подкрепена. Важно е да си напомним кой вкара България в чакалнята на еврозоната и банковия съюз, тъй като през днешния ден нямаше да имаме опцията да приказваме за влизане в еврозоната, в случай че тази значима стъпка не беше подхваната по време на ръководството на Бойко Борисов, сподели още Ева Майдел. Тя добави, че в столиците на Европа са канили точно Бойко Борисов, а не „ продавачите на фантазии “.

 

След нея думата взе някогашния началник на Народното събрание Росен Желязков. Влизаме в тази акция с отговорността, с която ще се ангажираме. Това е отговорността да възстановим България от безвремието на последните 3 години – да я създадем постоянна и устойчива на всички провокации на света, които ни сервира. Ние няма да влезем с два описа – един народен и един европейски. Ние ще влезем с един и същи послания, тъй като посланията за България са и такива за Европа, сподели още Росен Желязков.

„ Днес ясно демонстрираме, че сме екип, който приказва на един глас – и на национално, и на европейско равнище “, сподели досегашния вицепремиер и външен министър Мария Габриел при започване на словото си. „ Поставяме си реалистични цели: България още веднъж да е постоянна, да е приближен и благонадежден сътрудник в Европейски Съюз и НАТО. Да бъде още веднъж районен водач, каквато беше с министър председател Борисов “, сподели още Мария Габриел.

„ Моите сътрудници са по детски наивни, тъй като си мислят, че против нас имаме систематични политически партии или хора, които имат някаква тактика или цели – нещо, с което да се даде на районите и страната. Срещу нас няма такова мислене “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ще взема да се оправя тази страна, когато ГЕРБ стигне равнището на външния дълг като % на гласоподаватели. Иначе, повярвайте ми, толкоз подло всичко са подготвили последните три години – неистина, до лъжата. Четири години ГЕРБ я няма – коя корупция спадна? Точно противоположното – фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата, сподели още водачът на ГЕРБ пред актива.

Българите би трябвало да знаят, че доста мъчно ще излезем от тази рецесия. Поемал съм страната след финансовия колапс на света, прочут като гръцката финансова рецесия. След това ми се падна миграционната рецесия – британски, маджарски, израелски – кои ли не министър председатели бяха в Бургас “, сподели още Борисов. Нула незаконна миграция преди 3 години. Сега това проблем номер едно за европейските избори, напомни Борисов.

С Мария Габриел положихме големи старания да има държавно управление. Даже не знаех какво да правя отстъпка повече. Анализът ми демонстрира следното – тези хора след последните 3 години по разнообразни схеми са се облагодетелствали доста. Видяха, че губят поддръжката в обществото – то ги разкри. Те си направиха сметката, в случай че изкарат с министър председател Габриел още 9 месеца, ще стигнат дъното. А те желаят да съществуват още 2-3 години още, с цел да може партията да ги пази още. Затова върнах записа от техния народен съвет, където сътрудника Асен Василев споделя, че Мария Габриел е просто един пленник, че ротация няма да има и след 9 месеца ще бутнат държавно управление. А ние с нея като наивници желаеме непоклатимост, какво ли не, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ Няма да е почтено те да се облагодетелстват толкоз, а ние да вадим за следващ път България от рецесията, сподели още Борисов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР