Други 150 непознати машини за гласуване се съхраняват в митнически

...
Други 150 непознати машини за гласуване се съхраняват в митнически
Коментари Харесай

Появиха се още 150 машини за гласуване - този път в склад на Летище София

Други 150 непознати машини за гласоподаване се съхраняват в митнически склад на Летище София, оповестяват от в. „ Сега “. Според изданието от ЦИК са разбрали за съществуването им през днешния ден следобяд по време на съвещание. Информацията им е предоставена от Софийската градска прокуратура.

От ЦИК нямат никаква визия какви са тези 150 машини. От полемиката излиза наяве, че и тези машини би трябвало да отидат в склад на „ Сиела Норма “, сходно на към този момент известните 228 машини, поради които ГЕРБ разгласи, че се готви машинация на изборите.

„ Мисля, че е извънредно време тези въпроси да бъдат заложени към „ Сиела Норма “, споделя шефът на ЦИК Камелия Нейкова по време на съвещанието.

Търговското сдружение към момента не е дало пояснение защо става въпрос и какви са тези машини.

„ Някак оставам с чувството, че всичко е концентрирано единствено върху ЦИК, а явно тя не е вносител, нито възложител на закупуването на машините, които напоследък се оказва, че „ Сиела Норма “ в качеството на не знам каква транспортира и съхранява “, споделя още Нейкова по време на съвещанието.

От ЦИК написаха в писмо до прокуратурата и ДАНС, че в този момент схващат за съществуването на тези 150 машини и не знаят защо ще се употребяват. Също по този начин желаеха те да не бъдат освобождавани от митническия склад и излъчени на „ Сиела Норма “.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР