Драги Слави, Останах неприятно изненадан от лекотата, с която хвърляш

...
Драги Слави, Останах неприятно изненадан от лекотата, с която хвърляш
Коментари Харесай

Стъки: Драги Слави, хвърляш неистини с лекота

" Драги Слави,

Останах неприятно сюрпризиран от лекотата, с която хвърляш в общественото пространство лъжи, което не подхожда на един политически водач " от нов вид "!

Говориш за истината, а бълваш измислици, все едно пишеш сюжет на някой от актьорите в Шоуто.

Ако в действителност държеше на правдата, нямаше да се засегнеш от казаното от мен през вчерашния ден и да пишеш гнусотии по мой адрес. Всяка една дума, която съм споделил и написал е истина, която се оказва много неуместна за теб ".

Това написа в профила си във Facebook Станислав Недков - Стъки в отговор на водача на " ИТН ".

Представяме и останалата част от позицията на Недков:

" А ето и част от неоспоримите обстоятелства за теб:

- подведе 2.5 милиона българи да поддържат инициирания от теб Референдум с обещанието да въведеш мажоритарен избор в два тура, и да намалиш дотацията на партиите на 1лв на получен глас. Когато имаше болшинство от 165 депутата и опция да изпълниш това, ти излъга хората с оправданието, че в този момент не било времето.

- Подведе половин милион българи да гласоподават за теб на последните избори, като даде поръчка, че искаш да управляваш. Когато получи мандата и трябваше да съставиш държавно управление се уплаши и го върна незабавно. Дори не предложи кабинет, въпреки че имаше болшинство и нужната парламентарна поддръжка. Единственото лице, което предложи се оказа в близки контакти със противоречив предприемач.

- Хората гласоподаваха за теб, а твоите депутати одобриха един единствен закон, който облагодетелства Движение за права и свободи, и който даде опция на Мустафа Карадайъ с приповдигнат звук да съобщи пред Ердоган, че на последните избори Движение за права и свободи са получили 22 хиляди гласа в Турция, само че на идните през юли чакат над 50 хиляди гласа.

По-голяма услуга от това здраве му кажи.

Това е резултата от твоята работа и краткосрочното депутатстване на Тошко и групата му. Неслучайно доста политически анализатори разясняват, че “Има подобен народ” е партия подпомагана от Движение за права и свободи.

Неприлично е да приказваш, че съм в услуга на ГЕРБ, тъй като обществено известна истина е, че не аз, а ти си бил пръв другар с Бойко Борисов. Не аз, а вие двамата сте ходили на кино. Не аз, а ти, Слави, си желал “градинка до Японския хотел и половината от партия ГЕРБ”, както самия Борисов призна, като причина да си развалите връзките.

Опорката, че съм от ГЕРБ от дълго време се сгромоляса, само че тошковците към теб са толкоз непродуктивни, че не могат да измислят друго.

Ако бях от ГЕРБ в този момент щях да съм се скатал в техните листи, а не да основавам КПД.

Ако бях от ГЕРБ щях да бъда техен претендент за президент, а нямаше да бъда издиган от Инициативен комитет.

И най-после, отвън политическия разговор има нещо, което същински ме смущава. Твоите

демонски татуировки по тялото ти, които не криеш. Да изобразиш смърта и да си татуираш надпис “Аз пристигам и повеждам със себе си ада” е плашещо и антихристиянско.

Аз имам друга цел и тя е да работя за България. Ще направя всичко по силите си да трансформира България в земния парадайс, и да оказа помощ на българския народ да познае Истината, която пък ще ги води в Небесния Рай!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР