ДПС се оплакаха, че премиерът ги е заплашил, че ще

...
ДПС се оплакаха, че премиерът ги е заплашил, че ще
Коментари Харесай

Кирил Петков губи контрол, скочи на зам.-председателя на ДПС и заплаши: Ще ви оправя!

ДПС се оплакаха, че министър председателят ги е заплашил, че ще ги оправи. За опасността сигнализира ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който напомни по-миналата седмица, когато от придвижването оповестиха, че ще внесат предложение за Временна комисия за по този начин наречените потоци.

„Когато декларирахме, че ще внесем предложение за Временна анкетна комисия на излизане от залата очевидно не му устояха нервите, той насочи директни закани към Движение за права и свободи през заместник-председателя на партията Станислав Анастасов, замесвайки името на ръководителя на службата за съгласуваност на наказания към Държавния департамент на Съединени американски щати и името на Америка“, сподели Карадайъ.

Стана ясно, че по този мотив от Движение за права и свободи са изпратили писмо до ръководителя на тази работа. За опасността описа и депутатът Станислав Анастасов.

„По-предишния петък в блиц-контрол към премиера и вицепремиерите след привършване на нашия въпрос, тръгнахме да излизаме от зала.

Минавайки под по този начин наречената „кошара“, където са представителите на Министерски съвет, Кирил Петков се опита да ме привика.

Застанах на отдалеченост на към 1.5 – 2 метра, с цел да може да се чува. След което той ми сподели: „Аз ще ви оправя“.

В първия миг не повярвах на ушите си, а той повтори: „Аз вас ще ви оправя“, описа Анастасов.

Той разясни, че министър-председателят е споделил до три седмици да чакат вести от ръководителя на службата за съгласуваност на наказания към Държавния департамент на Съединени американски щати.

Движение за права и свободи оповестиха още, че са внесли предложение за Временна анкетна комисия за изказванията на премиера за по този начин наречените потоци: „Южен поток“, „Турски поток“, „Балкански поток“.

От Движение за права и свободи подчертаха, че по този начин ще реагират на всяка неистина на кръга „Капитал“ на „олигарха и медиен монополист Иво Прокопиев и неговите проксита“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР