Доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис дебютира като

...
Доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис дебютира като
Коментари Харесай

Дъщерята на Камала Харис с дебют на подиума

Доведената щерка на вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис дебютира като манекенка на Седмицата на модата в Ню Йорк, като дефилира за марката " Проенца Шулер ", предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция. Това се случва един месец, откакто Ела Емхоф направи мощно усещане по време на церемонията по встъпване в служба на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

IN A PRESIDENTIAL FASHION: Fashion label shows off its fall collection in a show which features the modelling debut of U.S. Vice President Kamala Harris' stepdaughter, Ella Emhoff.
— AP Fashion (@AP_Fashion)

21-годишната Емхоф дефилира поредно с черен тренчкот от кожа, с дълго сиво палто и с черно сако с панталон в границите на сбирката есен зима на марката.

" Това беше първата ми демонстрация на стилния подиум, разяснява Ела, и заради тази причина се усещах малко нервна ". Филмът с манекените на " Проенца Шулер " е бил сниман навън преди няколко седмици в Ню Йорк при температура минус 10 градуса по Целзий.

Ела Емхоф е щерка на Дъг Емхоф и на Кърстин Макин, с която юристът се разведе през 2009-а, след което през 2014-а се ожени за настоящия вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис. Ела впечатли всички по време на церемонията по встъпване в служба на Джо Байдън на 20 януари във Вашингтон. Тогава тя носеше стилно палто на марката Миу Миу, за което имаше възторжени мнения. Една седмица след церемонията Ела беше ангажирана от манекенската организация IMG, където работят сестрите Хадид
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР