Достъпно здравеопозване включително и за хората от малките населени места

...
Достъпно здравеопозване включително и за хората от малките населени места
Коментари Харесай

Катя Панева за достъпно здравеопазване и в малките селища

Достъпно здравеопозване в това число и за хората от дребните обитаеми места в Хасковския регион е идея за Катя Панева, която води листата на „ Демократична България “.

По един или различен метод съм обвързвана с тематиката за здравето и опазването на здравето. То да е в действителност налично, в това число и за хората от селища в общини, като Маджарово, Любимец, Ивайловград и други в района, е моя идея от много време. Не е обикновено във времената на развита телемедицина и високи технологии поданици на села от нашия район да бъдат посещавани от доктор или ортодонт един път месечно, разяснява Панева.

Необходими са тласъци за младите експерти в областта на медицината, тъй като кадровият проблем в нея също е извънредно важен. Необходима е поддръжка и за младите и за лекарите, които работят. Трябва да им създадем естествена среда за работа и съответно на труда им положително възнаграждение, като в това време понижим заплащанията, които се изискват от пациентите, безапелационна е Катя Панева.

В центъра на обществената политика на „ Демократична България “ стои индивидът. Това е обществена политика, в която всеки получава късмет посредством професионална, обществена и културна интеграция. Ние слагаме в основата на обществената си политика поддръжката за фамилиите и децата. Предлагаме напълно нова държавна политика за грижата към хората с увреждания, хронично болните и възрастните хора. „ Демократична България “ ще обърне трудовата политика към дребния и междинния бизнес, към българското семейство и към обедняващите региони. Амбицията ни е да насърчим общественото предприемачество и обществените нововъведения, декларира Катя Панева.

Политиките на „ Демократична България “ са цялост от работещи хрумвания и добре премислени рационални оферти, с които имаме вяра, че за къс интервал, само че с доста работа, хората най-сетне ще почувстват дълготрайни положителни резултати. Това е и моята мотивация за присъединяване в тази акция и политиката изобщо, като се надявам хората да изберат рационалните решения на 2 октомври с № 25 в бюлетината и преференция 101 за мен, разяснява още Катя Панева. И моли: Довери се на разсъдъка!

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР