Общински фонд Култура“ открива втората си сесия за тази година.

...
Общински фонд Култура“ открива втората си сесия за тази година.
Коментари Харесай

Започва втората сесия на Общински фонд „Култура“ 

Общински фонд „ Култура “ открива втората си сесия за тази година. От 30 април до 1 септември, е закрепен срокът за подаване на планови оферти към Фонда. Обичайно, планове могат да подават организации, културни институти и самостоятелни дейци на културата от страната и чужбина.

И през тази година Общински фонд „ Култура ” остава правилен на традицията и ще поддържа финансово планове в разнообразни форми – на музикалното изкуство, художествени или литературни творби, документални филми, проучвателен писания, свързани с културно-историческото завещание на Сливен, креативен артикули на млади сливенски дарования и други

Пълният комплект документи, нужни за кандидатстване, ще са налични на формалната страница на Общински съвет Сливен –http://www.obs.sliven.bg. Както до момента, те ще се подават в деловодството на Общинска администрация.

Подробна информация вносителите на планове могат да получат в Дирекция „ Образование, просвета и връзки с обществеността ” на Община Сливен, при секретаря на фонда. Телефони за контакт: 044/611-221; 0879 59 90 54.

Общински фонд „ Култура ” при Община Сливен е основан през 2015 година Сред задачите му е да поддържа финансово стойностни мостри на културата, допринасящи за запазване и обогатяване на духовния живот на региона
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР