Кастингите Кралица на Бургас 2024 година започват от днес и

...
Кастингите Кралица на Бургас 2024 година започват от днес и
Коментари Харесай

Wanted: Кралица на Бургас 2024

Кастингите Кралица на Бургас 2024 година стартират от през днешния ден и ще продължат до 10 юни. Право на присъединяване имат всички девойки от областнияцентър и района, които са на възраст от 16 до 24 години. Конкурсът за хубост ще се организира на 30 юни в Летния спектакъл.

Момичетата, които имат предпочитание да се впуснат в това предизвикателство могат да заявят кандидатурата си на страницата „ КРАЛИЦА НА БУРГАС “ в обществената мрежа „ Facebook “. Допуснатите до присъединяване хубавици ще бъдат поканени на заключителен кастинг и осведомени с разпоредбите за присъединяване, стадиите на осъществяване на състезанието и акциите, през които ще премине той. Носителката на купата за 2024 година ще показа Бургас на Националния конкурс за хубост Мис България.

Конкурсът ще се организира за четиринадесета поредна година слюбопитна стратегия готова от уредниците. Кралица на Бургас 2024 година ще се организира при вход свободен, като всички поданици и посетители на града могат да станат част от избора на новата носителка на купата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР