Достъпът до детски градини стои като нерешен проблем от 10

...
Достъпът до детски градини стои като нерешен проблем от 10
Коментари Харесай

Петканин: БСП винаги е работила и е готова да работи за България

" Достъпът до детски градини стои като неуреден проблем от 10 години, в нашата стратегия е заложено финансово застраховане за родителите, които би трябвало да гледат децата си сами или които заплащат за частни детски градини. По наше гледище бе заложен мораториум върху общински градини, които биват отдавани като частни. Имаме нови квартали, където на никое място не е планувано изграждане на детска градина или учебно заведение. Всички виждаме по какъв начин се ремонтират инфраструктури и по какъв начин им се прави ремонт незабавно по-късно. Нашият проект е да подтикваме по този начин наречената зелена инфраструктура - здания, които са опасани от жива растителност, които вършат въздуха по-чист и дават различен образ на града ", съобщи Ленко Петканин, който е втори в кандидатската листа на " Българска социалистическа партия за България " в 24-ти МИР София в " Актуално от деня " по БСТВ.

Петканин изясни какви дейности могат да се подхващат, с цел да се опази природата на страната ни: " Трябва бързо да обърнем фокуса върху обеззалесените български площи. Много гори са изсечени контрабандно и доста дървесина изгоря. Държавата би трябвало да влезе в ролята на регулатор, няма по какъв начин да продължаваме да сечем и да не залесяваме. Това ще даде бърз резултат. Българска социалистическа партия постоянно е работила и е подготвена да работи за това България да бъде в едно по-добро положение. Основен замърсител на водата е промишлеността, би трябвало да се изградят пречиствателни станции за питейна вода. Българска социалистическа партия предлага възобновяване на напоителни системи. Ние не виждаме натурален замърсител на въздуха, огромна е въпросителната за какво това се получава. Презастрояването спомага за този развой, тъй като въздушните коридори въздействат на задържането на мръсния въздух. Нищо разумно няма в строенето на RDF апаратура за изгаряне на боклуци. Българска социалистическа партия предлага държавни тържища за плодове и зеленчуци, това ще раздели спекулата от търговията и производството.

" Ние от Българска социалистическа партия сме изготвили всеобхватна платформа, която да подкрепи младите фамилии в България. Имаме предложение да осигурим безлихвени заеми на млади фамилии за покупка на първо жилище. При второ или трето дете за работещи родители предлагаме помощи от 6 500 лева За майки-студентки предлагаме мярка от 10 минимални работни заплати. За всяко дете от 1-ви до 4-ти клас предлагаме веществен тласък от 250лв., безвъзмездни учебници от 1-ви до 12-ти клас и безвъзмездни медикаменти за деца до 14-годишна възраст. ", разгласи финансистът Ленко Петканин.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР