Доста интересен и начетен участник стартира в предаването Стани богат

...
Доста интересен и начетен участник стартира в предаването Стани богат
Коментари Харесай

Билалов втрещен! Какво правят с въпросите му в Стани богат

Доста забавен и грамотен участник започва в предаването " Стани богат " довечера.

" Той доста елементарно откри нашето студио, тъй като е експерт по картографски осведомителни системи и картография. Учил е във Англия, лекар по политически науки е. Кара каяк, гмурка се, скача с парашут и обича да язди. Да посрещнем Александър Янакиев ", показа го първоначално водещият Михаил Билалов.
-->
Направи усещане, че участникът дава отговор много бързо на въпросите. И в случай че това е обикновено да се отнася за първите пет питания за сигурната сума от 500 лв., то той продължи с този ритъм и на идващите.

Шестият бе " Какво може да се получи след приложимост на чакмак? " - огън, таратор, статуя или разказ? Не бе предходна и секунда, когато Янакиев посочи  " огън ".

След това Билалов го попита " Коя е " музата " на Тарантино, която танцува с Джон Траволта и се бие с Дейвид Карадайн? " Тук вариантите бяха Дарил Хана, Луси Лиу, Марго Роби и Ума Търман, а Александър още веднъж не се забави и една секунда, изстрелвайки " Ума Търман ".

Осмият въпрос бе първият, който го затрудни, и даже се наложи да употребява жокер. " Коя именита жена, вместо в непостроения й пантеон, лежи 16 години в миланските гробища под името Мария Маги? " Вариантите, сред които авантюристът трябваше да избира, бяха Мария Калас, Мария Кюри, Ева Перон и Елизабет Тейлър. Той сподели за всяка една от тях с какво се е занимавала, само че нямаше концепция кой е правилният отговор. За това помоли публиката да му помогне. Тя го насочи към Ева Перон, което се оказа правилен отговор. 

Янакиев реши да затвори като втора сигурна сума 3000 лв., само че незабавно по-късно сирената прозвуча в студиото и по този начин той ще продължи присъединяване си на следващия ден. Билалов очевидно също се впечатли от знанията му и сподели: " Благодаря за играта. Сашо, отлично до тук - два жокера и още единствено 5-6 въпроса. Можем ли ги? Благодаря ти! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР