Доста е полезно да имате няколко трика в ръкава си,

...
Доста е полезно да имате няколко трика в ръкава си,
Коментари Харесай

4 вкусни идеи за крекери с разядка за Нова година

Доста е потребно да имате „ няколко трика в ръкава си ”, що се отнася до посрещане на посетители в последния миг. Един от обичаните ни способи да сглобим бързо предястие, е с помощта на крекера. Повече от хрупкава закуска или основа за сирене, крекерите са идеалното плато, които може да разнообразите по най-различен метод. Ето няколко хрумвания за бързи ордьоври.
1. Хрупкави хапки от авокадо
 Три предястия, с които да впечатлим фамилията си Три предястия, с които да впечатлим фамилията си
Днес ще ви представим три предписания за вкусни предястия, с които да изненадате фамилията си. Те са извънредно лесни, приятни и вкусни...
Отидете оттатък нормалните препечени филийки. Контрастирайте копринената текстура на авокадото с хрупкави препечени тиквени семки и малко цвят със сочни семена от нар. Поръсете малко сол и капка зехтин и воала!
2. Крекери с бадеми и рикота
Намажете крекер с кремообразно сирене рикота и по-късно от горната страна посипете малко накълцани ядки като опушен бадем, да вземем за пример. Отгоре прибавете капка мед и черен пипер.

 Кои са най- скъпите предястия в света Кои са най- скъпите предястия в света
Предястието е онази част от менюто, която постоянно пропущаме или, на която обръщаме внимание на специфични мотиви. Когато се сблъскате с ч...
3. Крекери със скариди и лук
Едно от най-популярните мезета е коктейлът от скариди, само че нормално не мислите за него като за топер за крекери. Разбира се, във всички супермаркети продават варени скариди, тъй че би трябвало единствено да „ сглобите ” соса. Разбъркайте майонеза с малко лимон, свеж чесън и скариди.
4. Крекери с прошуто и конфитюр
Миксът сред сладко и солено се е потвърдил като желана композиция. Ако не си падате по прошуто, постоянно може да го замените с фино нарязано сушено филе или мортадела.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР