Дошло е време да мислим по различен начин, да говорим

...
Дошло е време да мислим по различен начин, да говорим
Коментари Харесай

Стефан Янев каза тайната на успешните разговори за кабинет

Дошло е време да мислим по друг метод, да приказваме по друг метод и дейностите ни да бъдат ориентирани към решения. Това сподели пред публицисти в Маджарово водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев. Той бе в източнородопския град за обичайното национално тракийско поклонение, когато се отбелязва и Денят на тракийската памет.

Всичко е допустимо сега. Свидетели сме на една реторика, която в огромна степен повтаря тази от предизборната акция, разясни Янев. Той заяви, че ще взе участие в бъдещи вероятни диалози за сформиране на кабинет в разнообразни формати.
-->
Защото в диалозите, в разговора е допустимо да се получи това, въпреки и минимално единодушие, по няколко значими за страната тематики, които е належащо да дадат съображение за сформиране на кабинет. Тези диспути ще дефинират посоката и опциите, акцентира Янев, като прикани да се изчакат формалните диалози.

По думите му такава тематика, която може да сплоти обществото, е демографската рецесия, която към този момент има характерности на демографска злополука.

На въпрос за тематиката „ Русия-Украйна “ Янев отговори, че има една разграничителна линия: Искаме ли да участваме във война или не? Ако някой ме убеждава, че желаеме да участваме във война, да пристигна да го каже в Народното събрание, да вземем политическо решение, и в случай че ще вървим на война, да вървим, уточни водачът на „ Български напредък “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР