Досега съм посещавал вашето прекрасно градче дори без причина, но

...
Досега съм посещавал вашето прекрасно градче дори без причина, но
Коментари Харесай

4 лв. на час за паркинг на час по морето! Луди ли са?

Досега съм посещавал вашето прелестно градче даже без причина, само че през днешния ден ми дадохте безапелационна причина дълго време да го заобикалям. Така стартира своя гневна обява общественикът от Приморско Здравко Василев, който заплатил сумата от 4 лева на час за паркомясто край парка, оповестява Флагман.бг

Василев обяснил, че отишъл до морския град по работа - за към 20 минути. „ Видях тук-там в града табели „ Платен паркинг “. Момчето за платената зона пристигна незабавно с велосипед и до тук нищо извънредно – искаш да паркираш на комфортно място – коства пари. Но след това разбрах, че цената е 4 лева на час – невиждана даже за София сума. А даже боята по асфалта не беше възобновена “, споделя Василев.

Той акцентира, че е добре осведомен с това, че паркирането е сериозен проблем за всички курортни градове и градчета по Черноморието. „ Но такава цена на никое място не съм виждал – нито в София, нито в Слънчев бряг. И това не е за паркинг, а за място на улицата, което даже не е обозначено вярно “, разяснява още Здравко Василев, който е добре осведомен с това какви са настройките на туристите, защото от години държи хотел и ресторант в прилежащо Приморско. Той е извънредно отчаян от случилото се с него в Царево и съгласно него тъкмо това отношение може да се окаже съдбовно за летния сезон тази година.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР