Досега ние провеждахме изследвания и тестване на хора, за които

...
Досега ние провеждахме изследвания и тестване на хора, за които
Коментари Харесай

Тестват ни масово за коронавирус

„ Досега ние провеждахме проучвания и тестване на хора, за които имахме подозрения и на хората, свързани с тях. От тук нататък започваме всеобщо тестване на българските жители. Имаме 20 хиляди PCR проби. Това е пътят, по който ще вървим “, заяви здравният министър Кирил Ананиев, представен преди посещение  в Банско дружно с премиера Бойко Борисов.

Изявлението на Ананиев се предаваше онлайн и в профила на Борисов във Facebook.

Очакваме още доста доставки и дарения от български и задгранични жители и организации.

Премиерът Борисов добави, че това всеобщо проучване към този момент се прави:

„ Преди малко Европейският медицински център излезе със статистика, че България е с минимум инфектирани. Господ желае от мен да ви запазим “.

„ В Банско видяхме, че има защитни средства. Хората работят. Ще идем да забележим дървообработващите предприятия по какъв начин се развиват. Няма по-важно от това да ви запазя здрави “, акцентира още Борисов.

„ Чакаме още проби. Платили сме в Южна Корея. Вече имаме 18 лаборатории, тъй че действаме по всички задания “, означи още Борисов.

Ананиев сподели още, че по сметката на Министерството на земеделие са постъпили близо 4 млн. лв. дарения и добави, че ще ги употребяват за проби и всичко, което е належащо за предотвратяване на популацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР