Дори Шекспир и Дюма казват, че силата на жената е

...
Дори Шекспир и Дюма казват, че силата на жената е
Коментари Харесай

Какво казва хороскопът за вашата женска сила – научете за себе си нещо ново!

 Andzhelina-Dzholi

Дори Шекспир и Дюма споделят, че силата на дамата е в нейната уязвимост. Дали това е правилно? За всички дами ли  може да се ползва тази фраза? Оказва се, че силата на дамата зависи от месеца на нейното раждане. Каква сила  притежавате вие, ще научите от този хороскоп. Не е смешка!

Овен

Силата на Овен е в неговата целенасоченост. Овен преди всичко  вижда задачата пред себе си. Пречки? Нищо, ще ги преодолеем! Дори в случай че по пътя повдигнат доста висока стена, рано или късно тя ще я пробие. Или ще  я взриви. Тя знае, че може да заобиколи стената, само че нима  Овен ще прави взаимни отстъпки? Това е за страхливците!

Телец

Силата на девойките Телец е  във фантазията им. Всички неправилно считат, че тя е земен човек, лишен от въображение и  изравен крепко на краката си. Това е илюзия. В реалност мис Телец е интелигентна и мощна, с малките  проблеми тя се оправя на раз – два. Ако, обаче, по пътя и се появят  съществени спънки, тя се скрива във вътрешния си свят, който не демонстрира на всеки. Там тя черпи сила и се връща. Проблемът през това време към този момент се е   решил самичък.

Близнаци

Силата на Близнаците е в способността им да поддържат връзка. Това момиче е  занаятчия в основаването на обществени връзки. Тя ловко манипулира хората, като кукловод. Но Близнаците имат и една по-велика мощ – думите. Тя е в положение да омагьоса някой единствено с думи до гибел. Имайте поради, че печатното слово също влиза в тази магия. Така че преди да отворите писмо от Близнаците, по-добре се прекръстете. Може и да помогне.

Рак

Силата на Рака  е в съпричастността. Не инцидентно момичето-Рак се крие от света в черупката си!  В всекидневието това качество не е доста комфортно, само че при положение на световни катаклизми – съвършено. Затова дамата- Рак не може да бъде победена.

Лъв

Силата на Лъвиците е  в тяхното дръзновение. Те не знаят какво е боязън, тъй че постоянно са   първи: първи умници ( няма значение, че към тях има доста други умни), първи хубавици (и е без значение по какъв начин изглеждат) и изобщо те са кралици! Ето за какво, до момента в който всички стоят и се опасяват,  идва Лъвицата и заема първото място.

Дева

Силата на Девата е в логиката и интелигентността. Девата усърдно разлага на атоми всяка обстановка и проблем, деликатно преценя, изследва и събира назад – в този момент знае тъкмо какво да  направи с всичко това. И тя в никакъв случай не бърка. Запомнете.

Везни

Силата на Везни е в нейния сексапил и лекост. Тя постоянно е прелестна, даже ако  е юрист със зъби на акула, най-суровият в света счетоводител или основен преподавател – тя постоянно си остава момиче. Мила, очарователна, необикновено харизматична и доста светла. До нея и най- незабележимия  мъж се усеща като воин, всяка изтощена жена – млада принцеса, а  всеки гамен – сладостен ангел. Защото никой не желае да огорчи тази самодива!

Скорпион

Силата на Скорпиона е  в естествената му прелест. А младата  дама Скорпион не прави никакви старания, с цел да притегли към себе си никого, тя е като магнит. Това се случва от единствено себе си. Страшна магия! За благополучие, младата дама-Скорпион се  интересува единствено от определени, до по-голямата част от жертвите си тя в никакъв случай не слиза, и те по някакъв метод последователно сами се падат, чудейки се:  какво беше  това?

Стрелец

Силата на Стрелеца  е в неговата неотстъпчивост и оптимизъм. Тя е като котка с девет живота. Всички в близост ще бъдат отнесени от цунами, а младата дама Стрелец ще устои. В силата на  Стрелеца можете да се скриете от всички несгоди на живота, като в непревземаема цитадела. Само че първо би трябвало да я завоювате, само че това е друга история.

Козирог

Силата на Козирога е в неговата работоспособност. Конете от работа не просто умират трагично, а даже се  трансформират в изкопаеми. Но  момичето Козирог ще продължи да работи, без да дава и най-малкия симптом на отмалялост. Някои се пробват да съжаляват „ бедните “ Козирози, без да  схващат същината: младата дама Козирог е  безконечен мотор, тя черпи силата си от дейности. Това значи, че правилото „ Прави това, което би трябвало, да става каквото ще “ постоянно работи за  нея.

Водолей

Силата на Водолея е в ексцентричното мислене. За доста хора това наподобява необичайно и даже безумно, а някои даже имат вяра, че младата дама Водолей не може да се приспособява към естествен живот, лети в  облаците. Това обаче се  оказва неправилно! Когато всеки изпада в  суматоха и тича в близост с крясъци „ Всичко е изгубено! “ тя бързо намира излаз. И дори няколко. И ще ви подскаже кой е  най-хубавия. Защото единствено тя може да минава през стените на стандартите и глупавите правила.

Риби

Силата на Рибите е в тяхната вътрешен глас. Дамата – Риби усеща света като вода. Тя вижда и най-малките промени, които никой различен не вижда. Но вълшебните кълба Рибите не обичат, непотребните хора ги напрягат. Но своите близки Рибите ще предпазят от заплахите, доста преди самите рискове да са се показали.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР