Дори идеалният брак на пръв поглед може да се разклати

...
Дори идеалният брак на пръв поглед може да се разклати
Коментари Харесай

Отношенията между бившите съпрузи могат ли да разрушат брака?

Дори идеалният брак на пръв взор може да се разклати и разпадне. Причините за това са доста.

Впускате се стремително в нова пристрастеност. Но какво, в случай че любовта сред някогашните сътрудници пламне с нова мощ?

За страдание няма да можем да дадем еднопосочен отговор на този въпрос.

Омъжих се за мъж, който имаше два несполучливи брака преди мен.

Знаех за всички дами, с които е бил, познавах и първата му брачна половинка. Той има дете от нея. Ние към момента нямахме дете, тъй като не бях подготвена за това. Но към неговото дете се отнасях добре, даже отивахме дружно на рождените му дни.

Момчето е съвсем на 10 години, мъдро и възпитано дете. Съпругът ми постоянно го водеше със себе си на футбол или просто на разходка из града. Нямах нищо срещу, тъй като аз самата работех доста, не постоянно успявах да ги съпроводя. И не всякога имах предпочитание, почтено казано.

Отношенията с майката на детето му бяха доста положителни. Той плащаше прехрана непринудено всеки месец и без увещание. Често подаряваше и дарове на сина си без мотив. Той е добър татко.

Втората си брачна половинка срещнал в работата. Общият им план ги сближил доста, прекарвали дни и нощи дружно. И тогава те решили да узаконят връзката си. Но когато планът завършил, на момичето му предложили работа в чужбина. Той не го спрял и то си тръгнало. Тогава се срещна с мен.

Да се ​​върнем към сегашното. Съпругът ми посещава сина си съвсем всеки уикенд. На смешка го назовах неделен баща, само че той нямаше нищо срещу. Аз прекарвах уикендите с майка ми на басейн или на масаж. Беше ни прелестно.

Но внезапно ми се обади съседката, на която бяхме дали телефонния номер при положение на изключителна обстановка. Съпругът ми се опасяваше, че нещо може да се случи с майката на детето му, синът му ще се нуждае от помощ. Веднага отговорих.

Тя се извини и сподели нерешително: „ Разбирам, че това не е моя работа. Но аз доста те одобрявам. От един месец Иван е при баба си на село. А брачният партньор ти посещава някогашната си жена всяка неделя. Забелязах, че има малко коремче. Ела и виж сама. ”

Вижте още: Омъжената ми сестра живее доста добре в Италия

Реших да отида със брачна половинка си идната неделя. Той незабавно стартира да търси оправдания, с цел да не отида. Тогава разбрах всичко. Докато брачният партньор ми ходеше да посещава сина си, се е погрижил той да има братче или сестриче.

Разделихме се без кавги. Той незабавно се ожени за някогашната си жена и тя му роди щерка. Така се случва от време на време в живота! Дори идеалният брак завършва.

Какво мислите за тези превратности на ориста? Може би във вашата касичка с житейски опит има сходни случаи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР