Дори и най-големите продукции правят малки грешки, които се превръщат

...
Дори и най-големите продукции правят малки грешки, които се превръщат
Коментари Харесай

Големият гаф в “Игра на тронове”, за който говорят всички

Дори и най-големите продукции вършат дребни неточности, които се трансформират в огромни вести. Такъв е казусът и с най-новия епизод на “Игра на тронове ” (8 сезон, 4 епизод), в който в кадър влезе една... чаша.

Да, напълно елементарна картонена чаша за кафе, само че не на бюрото в офиса на някой другар, а в многомилионната епична продукция на HBO, която се радва на невиждана до този миг гледаемост. В интерес на истината, надписът върху чашата е много мъгляв, защото тъкмо върху него пада сянка, а и мъждукащата светлина в фрагмента дава в допълнение поле за спекулации, само че доста почитатели показват съмнение, че чашата е на веригата “Старбъкс ”, която предлага едни от най-известните кофеинови питиета по света и у нас.

Независимо дали чашата е на “Старбъкс ” или на някой от съперниците, компанията реагира стремително в Туитър с много занимателен пост, който гласи: “Честно казано, сюрпризирани сме, че тя не си поръча Драконова напитка! ”.

 

TBH we're surprised she didn't order a Dragon Drink.
— Starbucks Coffee (@Starbucks)
 

И в случай че мислите, че “Старбъкс ” не умеят да се възползват от обстановки, не щеш ли грешите. В менюто си те имат същинска Драконова напитка, която е композиция от манго, кокосово мляко, кафе и драконов плод (питая). Но макар възприятието за комизъм, проявено в обществените мрежи, представителите на “Старбъкс ” се въздържат от обществени мнения по отношение на очевидния гаф.

Изпълнителният продуцент на “Игра на тронове ” – Бърни Коуфилд, сервира извиненията си към почитателите и споделя, че няма разумно пояснение за грешката. Все още не е ясно дали HBO ще поправят фрагмента, само че излязоха с публично мнение, че “латето, което се появява на екран е неточност, защото Денерис си е поръчала билков чай ”.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР