Допитване до общественото мнение установи, че повече от половината британци

...
Допитване до общественото мнение установи, че повече от половината британци
Коментари Харесай

Страх от секс заради коронавируса

Допитване до публичното мнение откри, че повече от половината британци се тормозят, че след пандемията в никакъв случай повече няма да пожелаят да вършат секс, написа в. " Метро ", представен от Българска телеграфна агенция.

Загубата на либидо може да има доста аргументи, било то физически или психологични. С пандемията, която към момента шества по света, доста естествено е хората да не се усещат превъзбудени полово. От нея е потърпевшо груповото ни психологично здраве, като непрестанно ни се повтаря да заобикаляме всевъзможен физически контакт с други хора. Препоръчва ни се и да загърбим секса, в случай че той не е с трайно открит сътрудник.

При това състояние на нещата доста естествено е всеобщо намаляване на либидото. Но изследването на приложението за цифрова секс терапия Блухарт откри още по-стряскащи неща. Петдесет и пет % от поданиците на Нейно Величество са разтревожени, че в никакъв случай към този момент няма да бъдат изкушени от секса. 41% от интервюираните се опитвали да станат непривлекателни полово за колегата, с цел да избегнат близки контакти. Други пък заменили половите интимности с телевизия и видеоигри (29%). От интервюираните 2 559 участници в анкетата, единствено една пета доверили, че споделили за гаснещото си либидо с колегата.

От участниците в изследването 27% били засрамени от това по какъв начин изглеждало тялото им, а 52 на 100 страдали от възприятие на необяснима тревога, боязън и раздразнителност при опит за секс от страна на колегата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР