Допълнителни мерки за подобряване на пътната безопасност разпореди ръководството на

...
Допълнителни мерки за подобряване на пътната безопасност разпореди ръководството на
Коментари Харесай

МВР затяга контрола по пътищата в Силистра

Допълнителни ограничения за възстановяване на пътната сигурност разпореди управлението на силистренската полиция, откакто двама души починаха, а други шестима пострадаха при пътнотранспортни катастрофи през миналата седмица в региона.

Ще бъде засилен контролът върху скоростните режими в обитаемоте места и отвън тях. Пътните служители на реда ще наблюдават за погрешно и рисково изпреварване, за потребление на защитни колани в колите, в това число и на задните седалки, и за носене на каски от мотоциклетистите. Планирани са профилирани полицейски интервенции, в това число и по метода на широкообхватния надзор. Определени са точки за надзор с автоматизирани механически средства, съобразени по време и място с интензивността на придвижването.

В интервала от 19 до 25 август в Силистренска област са регистрирани 9 произшествия с 2 починали и 6 потърпевши. Само през миналата седмица на територията на региона са открити 682 нарушавания на разпоредбите за придвижване, 560 от които нарушавания на скоростните режими, оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР