Домът на една дама разкрива какъв мъж иска тя до

...
Домът на една дама разкрива какъв мъж иска тя до
Коментари Харесай

Самотна жена: Как да разберем, че не става за брак?

Домът на една дама разкрива какъв мъж желае тя до себе си. Ще разберете даже дали тя изобщо желае да се омъжи.

Кой споделя, че безусловно всички дами желаят да се омъжат?

Въпреки това, дамите желаят обич и даже свободни връзки. Те се нуждаят от мъжко внимание. Но, в случай че мъжът не подозира, че връзката с обичаната му е просто игра, сърцето му ще бъде разрушено. За да не бъдете излъгани, съветваме ви да посетите най-малко един път дома на дамата на сърцето си. Тогава ще разберете дали е допустимо да изградите семейство с нея или не.

Антични фигурки, скъпи мебели и предмети на изкуството демонстрират, че домакинята цени своя комфорт и явно не всеки мъж е заслужен да бъде с такава самостоятелна жена. Това че е финансово самостоятелна ненапълно е определящо за решението й да не встъпи в брак.

Огледалото в коридора, в стаята и в банята е освен елементарен метод образно да увеличите пространството в къщата. Огледалата издават женската суетност. Тя несъмнено няма да се подготви за среща за 5 минути. Това значи, че в случай че една жена деликатно се приготвя за среща, тя чака мъжът, който ще застане до нея да е заслужен. И в случай че не сте привикнали да се издокарвате преди среща, това ще нервира приятелката ви. И, в случай че инцидентно се ожените, тогава обличането ще е вашият всекидневен обред, подготвени ли сте за това?

Седем възглавници, съвършената композиция от цветове и дизайнерско одеяло, хвърлено като че ли инцидентно. Тази жена отдава значение на всеки подробност, освен в подреждането на спалнята. Тя цени комфорта и в никакъв случай няма да размени копринените чаршафи за легло в хижа с китарист. Така че, в случай че ще продължите връзката, бъдете подготвени за спонтанни разноски и безконечен блян за разкош.

Знаете ли, от време на време една жена въобще не обича да посреща посетители в къщата си. За това има пояснение: тя не живее сама или въобще не обича да чисти. Творческият хаос споделя, че дамата не обича да чисти и да се грижи за брачна половинка си.

Вижте още: Развод сред съпрузи

Дори обичаната чаша може да опише доста за домакинята и нейните желания. Ако това е скъпа ръчно направена керамика, то дамата обича да се любува на напитката си. Това не е жена, която бърза да вземе детето от учебно заведение. О, не! Тя е изобретателна персона, която не толерира забързаното всекидневие.

Всяко малко нещо има значение. Домът на една дама може да разкрие доста забавни неща, които ще я характеризират като персона. Не пропускайте да посетите обичаната си и ще разберете по какъв начин тя мисли, към какво се стреми и какво чака от мъжа до себе си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР