Документи за програмата се подават от 1 октомври до 11

...
Документи за програмата се подават от 1 октомври до 11
Коментари Харесай

Huawei стартира стипендиантската програма ICT Talents Training Seeds for the Future

Документи за програмата се подават от 1 октомври до 11 ноември 2022
На 1 октомври започва тазгодишната стипендиантска стратегия на Huawei - ICT Talents Training Seeds for the Future.  Целта ѝ, дружно с световната стратегия Seeds for the Future, е да приготви студентите за действителния бизнес свят, да усъвършенства познанията им от софтуерна позиция, само че и да обогати лидерските им умения. Програмите са едни от главните обществено виновни акции на Huawei. С тях компанията откроява най-хубавите и стимулирани студенти в региона на осведомителните и информационни технологии и им дава нови благоприятни условия за развиване.


-->
След триумфа на стипендиантската стратегия предходната година, в която 50 студенти от цяла България получиха стипендии в размер на 2 хиляди евро и минаха през онлайн образования, водени от специалистите на Huawei.  Тази  година компанията ще награди 80 претенденти, взели участие в стипендиантската стратегия Huawei - ICT Talents Training Seeds for the Future, а най-хубавите измежду тях ще имат опцията да се включат и в световната стратегия Seeds For the Future, чието онлайн образование ще се организира в средата на ноември.   Най-изявените ще имат опция се причислят на формалната гала по награждаването за цяла Европа, която ще бъде извършена в Гърция.

Изискванията към искащите да се включат в стипендиантската стратегия са следните: да бъдат студенти на възраст до 30 години, да демонстрират мощен интерес към осведомителните и информационни технологии, и да са подготвени да придобият нови познания и умения. За да се включат в програмата, претендентите е належащо да изпратят CV и мотивационно писмо на , след което ще получат повече информация и подробни указания по имейл.  Тази година ще е належащо студентите да снимат видео с дълготрайност до 3 минути, в което да показват разсъжденията си по заложена тематика, обвързвана с новите ИКТ технологии.

Срокът за кандидатстване и изпращане на всички нужни материали е до 11.11.2022.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР