Документалният филм Суперсила на Шон Пен, който беше представен на

...
Документалният филм Суперсила на Шон Пен, който беше представен на
Коментари Харесай

Шон Пен представи документалния си филм Суперсила на Берлинале

Документалният филм " Суперсила " на Шон Пен, който беше показан на Берлинале, демонстрира Володимир Зеленски сега на съветското настъпление, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Късно вечерта на 24 февруари 2022 година, единствено към 15 часа откакто Русия стартира нашествието си в Украйна, президентът Володимир Зеленски намира време, с цел да одобри американския артист и режисьор Шон Пен. В стая без прозорци, Зеленски разсъждава за претекстовете на Владимир Путин за нашествието.

" Той желае да бъдем мъртви ", споделя Зеленски за съветския президент в централната сцена на кино лентата " Суперсила " ,

чиято премиера беше в петък вечерта на Берлинале. " Той ненавижда Украйна. Той ни ненавижда ".

Филмът, режисиран от Пен и Арън Кауфман, стартира месеци преди нашествието ,

като Пен е заинтересован от прехода на сътрудника артист от снимачната площадка до президентския пост. Руското нахлуване трагично трансформира замисъла, трансформирайки Пен в буен бранител на идеята на Украйна.

Срещу съветското настъпление Украйна " се бори от името на всички нас ", сподели Шон Пен пред публиката на премиерата.

Във кино лентата Пен и Кауфман приканват Съединените щати да въоръжат Украйна и по този метод ясно демонстрират, че решението на Зеленски да ги одобри още през първия ден на нашествието е ловък ход в осведомителната война в Украйна.

" Ако не спечелим през днешния ден, тогава американците ще водят войни след няколко години ", споделя Зеленски на Пен

в едно от идващите изявленията и предизвестява, че украинската загуба ще има още по-сериозни последствия отвън страната. 

Почти една година след нашествието войските на Путин към момента са в Украйна ,

засилвайки нападенията в източната част на страната. Москва назовава протичащото се " специфична военна интервенция ". В нея са починали хиляди и милиони са бежанци. 

Камерата доближава фена неловко до гибелта и кръвта ,

оставени от отстъпващите съветски бойци и искрено демонстрира, че правеното от холивудската звезда има граници.  

" Мога ли да бъда прям? ", чува се да споделя един миньор. " Ти си Шон Пен. Никой няма да бъде виновен за това, че ще умреш на фронтовата линия ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР