Документалният филм на журналиста от Канал 3 Снежана Хитова Хапче

...
Документалният филм на журналиста от Канал 3 Снежана Хитова Хапче
Коментари Харесай

”Хапче за милиони” - как Огнян Донев стана мултимилионер

Документалният филм на журналиста от Канал 3 Снежана Хитова " Хапче за милиони " дава отговор на въпроса по какъв начин Огнян Донев стана мултимилионер.
" Хапче за милиони " споделя историята на " Софарма " и Огнян Донев, който от консултант на вицепремиера в държавното управление на Българска комунистическа партия - Огнян Дойнов се трансформира в предприемач, претендиращ, че триумфът му е плод на неговия предприемачески усет и търговски гений.
В него създателят споделя по какъв начин печелившо държавно фармацевтично дружество се приватизира за алегорична сума с политически подкрепи и бизнес-машинации.
В " Хапче за милиони " може да видите изявленията с хора, директни очевидци на престъпната приватизация, доста непоказвани досега документи и свидетелства. От тях излиза наяве, по какъв начин страната в лицето на Министерството на здравеопазването е била ощетена, както и къде са потънали парите на българските лекари и медсестри, работили в Либия.
За порочните схеми описват доктор Христо Димов, някогашен изпълнителен шеф на " Експомед " и някогашен ръководител на борда на шефовете на " Софарма ", Ангелина Бонева от Центъра за отбрана на правата в опазването на здравето, депутатът Емил Димитров в ролята му на инспектор, националните избраници Данаил Кирилов и Веселин Марешки, бизнес-партньори на Донев, представители на държавното обвиняване.
Филмът е с създател Снежана Хитова и операторите Николай Стоянов, Серафим Серафимов, Валентин Едрев и Борислав Добрев - постпродукция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР