Докато цяла Европа търси кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо,

...
Докато цяла Европа търси кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо,
Коментари Харесай

Журналист разкри има ли политически чадър над Брендо: Ето къде може да е в момента

Докато цяла Европа търси кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо, той се разхожда под дърво и камък. През септември 2021 година беше арестуван в Украйна, а 8 месеца той се оказва в България. Казват, че се е намирал във Врачанско. Днес, 15 години по-късно Евелин Банев е нарушител за три страни. Има присъди за наркотрафик в Италия и Румъния и една за пране на пари от наркотрафик в България. И съумява да избяга от правораздаването. Винаги. Докато 3 страни го търсят, Евелин Банев се озовава в Тлачене. Село с 351 поданици сред Враца и Бяла Слатина. Кметът на селото знаел кой е Брендо, само че не знаел името му по персонална карта. В кметството не разполагат и с опция за инспекция в такива осведомителни масиви. Разбрал кой е бил индивида едвам, когато го потърсили служителите на реда.
Брендо продължава да се търси. Докато евентуално търси трюфели в някое друго китно селце на България.
Защо е толкоз елементарно да избягаш от правораздаването, само че е толкоз мъчно да бъдеш заловен, приказва журналистът от „ 24 часа “ Кирил Борисов пред Нова.
Случаят на Брендо е доста забавен, доста тайнствен и нехарактерен за представителите на родния ъндърграунд, сподели той, и изрази подозрение дали индивидът в селото в действителност е бил Брендо. По думите му Банев е в никакъв случай не е бил в никакъв случай не е бил характерен представител на андерграунда, на мъжете „ с дебелите вратове, с спортните екипи, който се крие, върви с 10 души защита “.
Нямаме доста наказани престъпни босове в България от такова равнище и въпреки всичко той не лежи в пандиза, уточни журналистът. По негови думи той постоянно уснптява да се измъкне, евентуално поради комбинативността му, персоналните контакти в службите за сигурност. Журналистът е на мнение, че над Брендо няма политически чадър.
Борисов е на мнение, че Брендо влиза в България и излиза, съгласно персоналните задължения, които има.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР