Докато през септември още носихме останките от лятото в мислите

...
Докато през септември още носихме останките от лятото в мислите
Коментари Харесай

4 страхотни продукта за интензивна хидрацията през есента

Докато през септември още носихме останките от лятото в мислите си и още не бяхме подготвени да се разделим с яркото слънце и летните си рокли, октомври ни подсети, че въпреки всичко е есен. Сезонът на красивите топли цветове, ароматът на печена тиква и меките пуловери. Сезонът, в който кожата ни има потребност от малко рестартиране т.е. онази подхранваща грижа, която да я приготви за студените месеци. Защото рухването на температурите от време на време става толкоз внезапно, че забравяме, че това може да докара до сериозна дехидратация, лющене, зачервяване и по-сив и бледен загар на лицето. Точно по тази причина е доста значимо да имаме на разположение верните артикули, които пазят липидната преграда, задържат водата в кожата и понижават раздразненията.

Наскоро, което е извънредно значимо, и по-скоро върху това с мицеларната вода и по какъв начин даже при него е добре да комбинираме две етапи - първа и втора, с цел да подготвим оптимално добре кожата за продуктите, които ще нанасяме по-късно. Тъй като кожата не е толкоз мазна през есента и зимата, е по-добре да употребявате кремообразни почистващи артикули или такива, които подхранват. И както почистването е първата и извънредно значима стъпка в грижата за кожата, то хидратацията е втората и също толкоз наложителна. А най-хубавия резултат при нея се получава, когато тя се случва незабавно след почистването, тъй като кожата е леко влажна и това подсигурява, че влагата ще се запечата в кожата.
 Ротация на председателството - вероятният излаз 19 окт 2022 | Идеята на Христо Иванов за ротационно председателство на Народното събрание, която бе изказана в края на...
Използването на хидратиращ крем е най-основната стъпка за хидратацията на кожата през есента. Затова и през днешния ден ви демонстрираме четири страхотни продукта на, които са подобаващи за друг вид кожа. Например в случай че имате естествена или комбинирана, посегнете към , при който комбинацията от съставки разрешава той да обезпечава 24-часов хидратиращ резултат. Сред тях са глицерин, пантенол, масло от авокадо, витамин Е, който е мощен антиоксидант, алантоин, сквалан, деен комплекс от жожоба и натурален хидратиращ фактор – NMF. По съставките може да се досетите, че има и успoкояващ резултат, в случай че са се появили някакви раздразнения. Кремът може да се употребява и заран, и вечер с лек масаж до цялостното попиване на продукта.



За мазна кожа обаче е доста по-подходящо да изберете . Той неомазнява и по едно и също време с това матира. Освен това има и охлаждащ резултат, с помощта на водоподобната гел текстура. Ще усетите какъв брой бързо се всмуква тя, точно с цел да го няма това мазно чувство, от което този вид кожа не се нуждае. Но най-много обезпечава по този начин нужната и значима хидратация.



Студените месеци са същинско предизвикателство за сухата кожа, която ще изпитва същински дискомфорт, в случай че не се грижите вярно за нея. Що се отнася до хидратирането й обаче незабавно ви насочваме към , още веднъж с SPF 20, на Laboratorios BABÉ. Той предотвратява спомагателната загуба на вода, като пази от външни агресори и, несъмнено, подхранва с помощта на дейните си съставки. Сред тях се откроява хиалуроновата киселина, която задържа естественото равнище на хидратация на кожата и я озарява, дава й оня лъчезарен тип, който след края на лятото елементарно може да се загуби. Не по-малко значимо и скъпо е, че този крем има лека и мека текстура, която не нервира и попива бързо, с цел да може да продължите със идващите стъпки по пътя към хубостта. Просто тъй като те ни дават увереността, с която прекосяваме през дните по-щастливи.

И защото тя постоянно се крие в детайлите, не забравяйте и една от най-деликатните зони на лицето, а точно устните. Затова постоянно си носете в чантата дребния и комфортен хидратиращ на Laboratorios BABÉ, който също има SPF 20, за да предпазва от UVA и UVB лъчите. Освен това възвръща сухите и напукани устни - проблем, с който се сблъскваме постоянно през студените дни, като има придава естествена мекост. 



С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР