Докато някои хора все още търсят добри взаимоотношения, други вече

...
Докато някои хора все още търсят добри взаимоотношения, други вече
Коментари Харесай

Как да отвърнеш на комплиментите и да бъдеш мила

Докато някои хора към момента търсят положителни взаимоотношения, други към този момент са в такива, любуват им се и търсят способи да ги поддържат. Това значи, че връзките с сантиментални гаджета към момента съществуват и доста дами им се любуват. Проблемът тук е, че множеството дами не знаят по какъв начин да отвърнат на тази обич.

Романтичните момчета имат метод да вършат благи похвали на своите сътрудници. Те ще кажат сладки неща, с цел да я накарат да се усмихне, да се почувства щастлива или специфична. Истината е, че дамите обичат да получават похвали, само че не всички вършат такива на сътрудниците си. Понякога виновността не е тяхна.

Някои девойки не знаят какво да кажат, когато някой ги назова красиви или каже нещо сладко, с цел да им направи комплимент. Ако попадате в тази категория, би трябвало да знаете, че думата красиво значи доста неща. Така че всеки сантиментален отговор, който му кажете, ще направи всичко наред.

Ето по какъв начин да отговориш на комплиментите

Толкова си благ

Човек, който ви назовава красива, без да има поради общия ви външен тип, може да е метод да оцени вътрешната ви хубост. Той може да се пробва да каже, че сте красива от вътрешната страна и е късметлия, че сте сътрудник. Може да видите това в изражението му или да го чуете в тона му.

Можете да отговорите, като му кажете, че е благ. Тази фраза е задоволителна, с цел да му кажете какъв брой доста цените неговите похвали и благи жестове към вас. Момчетата харесват, когато момичето им каже нещо хубаво. Така че можете да му кажете това, когато ви назова красива.

 

Аз съм напълно твоя

Да кажеш на едно момче, че си напълно негова, когато споделя, че си красива, е успокояващо изказване за него. Казваш му да не се опасява, че ще те загуби. Това значи, че приемаш, че си красива и всичко положително, което той вижда в теб, е напълно негово.

В прочут смисъл вие оценявате неговия комплимент, вашето красиво аз и му казвате, че си принадлежите един на различен. Момчетата обичат да знаят това. Те желаят да са сигурни, че няма да изгубят момиче, което обичат толкоз доста по каквато и да е причина. Така че, когато вашият човек ви назова красива, кажете му, че сте негова.

 

Ти си идеалният човек за мен

Ако сте дружно на среща и вашият човек ви назовава красива, към този момент знаете какво има поради вашият човек. Знаете, че думата хубав тук значи, че той се гордее, че е твое гадже. Когато той направи това, най-хубавото нещо, което можете да му кажете, е какъв брой е съвършен за вас.

Това значи, че и двамата сте основани един за различен. Опитайте се да кажете това на гаджето си и наблюдавайте езика на тялото му, откакто го кажете. Това ще се отрази на него по доста позитивен метод. Това е едно от нещата, които би трябвало да кажете на гаджето си, когато каже нещо сладко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР