Докато някои хора общуват, изразяват себе си и живеят живота

...
Докато някои хора общуват, изразяват себе си и живеят живота
Коментари Харесай

Тези 4 зодии са изключително потайни

Докато някои хора поддържат връзка, показват себе си и живеят живота си като  отворена книга, има и други, които постоянно се пазят от близките и в никакъв случай не разкриват страстите си пред света, даже и пред околните си.
Обикновено можете да разберете какво се случва в съзнанието на индивида против вас като или слушате какво споделя, или като наблюдавате езика на тялото му. Голяма част от хората, които ни заобикалят, са много транспарантни и демонстрират какво усещат и мислят то, има и други, които постоянно имат, както се споделя „ хазартно лице “, т.е. каменно и безизразно лице, което е невероятно да се „ прочете “.
Често повода за сходно „ хазартно “ лице е нежеланието на тези хора да споделят своите страсти и да покажат своята уязвима страна пред света. Ето няколко такива зодиакални знаци, които са способни да поддържат беззвучен тип на лицата си безпределно дълго и които са съвсем неразгадаеми.
Близнаци
Близнаците са същински майстори в прикриването на страстите си. Те си слагат за цел в никакъв случай да не демонстрират слабата си страна или даже да покажат същинската си страна на някого, би трябвало да се усещат в сигурност, поставяйки си сходна маска.
Везни
Те са мистериозни същества, които държат всичко под прикритие. Било то детайлности от персоналният им живот или даже техните желания и антипатии. Те не обичат да вършат такава информация обществена и елементарно налична и по тази причина постоянно физиономията им е студена и безизразна.
Рак
Въпреки че с теб може да са нахакани, в реалност не е тъкмо по този начин. Раците са решени да пазят същинските си страсти скрити под подправено благополучие и неспокойствие. Те ще се преструват, че всичко е наред, когато в реалност може да имат нервозен срив.
Скорпион
Те поставят напълно целенасочени старания, с цел да станат невъзможни за разгадаване. Скорпионите се грижат в никакъв случай да не разкриват същинските си усеща. Те са способни да се пазят чудесно през множеството време, с цел да избегнат пострадвания, като демонстрират уязвимата си страна на някой, който не заслужава доверие.
Всеки си има основателна причина да не желае близките да схващат какво се случва в душата им. За някои това е остаряла рана, за други боязън от пострадване. Нужно е да почитаме решенията им и да не си врем носа там, където няма да се одобри добре.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР