Докато ни занимават с коронавируса и вендетата между най-големите престъпници

...
Докато ни занимават с коронавируса и вендетата между най-големите престъпници
Коментари Харесай

Патрик Смитьойс: Предстои масово изнасяне на национално богатство срещу символична сума

Докато ни занимават с ковид и вендетата сред най-големите нарушители в страната, Канадската компания Дънди Прешъс е поставила ръка върху към 150.000 декара (!!) земя до Павел Баня.
Предстои ново всеобщо изнасяне на национално благосъстояние против алегорични суми и заричане, че за 20 години най-малко 100 души ще имат работа. Ще го популяризират измежду локалните като тип районно " развиване ", само че няма да приказват за колосалното замърсяване и заплахите за локалното население.

Преди 3 години направих филм за резултатите на златодобива в България:



За страдание наподобява, че моите пророчества ще излязат правилни, само че не е късно да се организираме, тъй като всички ние имаме равни идеални елементи от земните благосъстояния на страната и единствено ние решаваме кой, по кое време, по какъв начин и при какви условия ще се възползва от тях. Битката в Трън го потвърди.

Най-малко споделете това известие, тъй като за участниците в тази договорка най-голямата спънка е гласността. Ако имате предпочитание и интензивно да се включите с вашето време, сила или опит, апелирам пишете ми на персонално известие.

Фейсбук, Патрик Смитьойс

Докато ни занимават с ковид и вендетата сред най-големите нарушители в страната, Канадската компания Дънди Прешъс...
Posted by Патрик Смитьойс on Monday, June 8, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР