Докато можете да се защитавате, защитавайте се. Блокирайте всякакви прояви на

...
Докато можете да се защитавате, защитавайте се.
Блокирайте всякакви прояви на
Коментари Харесай

Незабавно блокирайте и най-малката проява на агресия срещу вас

Докато можете да се защитавате, защитавайте се.

Блокирайте всевъзможни прояви на експанзия по ваш адрес. Незабавно и изцяло. Няма защо да упражнявате да издържите.

Изтърпете, преструвайте се, че всичко е наред, прикрийте недоволството, свикнете с това … Трябва да упражнявате противоположното!

Научете се да блокирате и най-малките нападателни офанзиви. Написаха отровен коментар – изтрийте го дружно с създателя.

Това е малко копие на бъдещия нарушител, негова ларва. Казаха нещо неприятно и обидно – попитайте какво тъкмо желаеха да кажат. Поискайте да повторят. После кажете, че не ви харесва. Не желаете да го чуете. Отдалечете се от тези, които не управляват страстите си и избухват. Дори по-късно да се извинят и да подвият опашка. Незабавно съответно и умерено пресичайте всевъзможни нападателни нападки.

Защото всеки може да бъде ударен, ясно е. Но всичко стартира с дребни пощипвания и ухапвания. С храчене. С изложение на токсично мнение в дома ви, което вие по незнайни аргументи би трябвало да слушате. И тогава просто ви бият пестник, това е всичко.

Който желае мир, дано се готви за война. Трябва да се защитим и да укрепим отбраните си. И не разчитайте на никого. Просто деянията на отбранителна позиция провокират подобен писък и стенания от атакуващите, такива обвинявания в „ настъпателност “, че несъзнателно стартирате да се съмнявате: „ Прав ли съм? Може би трябваше да замълча? “

Айде Няма потребност. Докато можете да се защитавате, защитавайте се. Ние от дълго време не сме предпазени от тези, които би трябвало да го създадат.

И е належащо да се развива навикът за отбрана, а не да се вслушваме в тези, които популяризират мантри за самообладание, всеобхватна амнистия и примирение.

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР