Докато кралското семейство във Великобритания е заето със задълженията си

...
Докато кралското семейство във Великобритания е заето със задълженията си
Коментари Харесай

Меган Маркъл и специалният начин, по който отбеляза Деня на майката

Докато кралското семейство във Англия е заето със отговорностите си след коронацията, всекидневието на принц Хари и Меган Маркъл не е по-малко натоварено. Особено това на херцогинята на Съсекс, която я чакат доста задължения.

Тя обаче не пропусна да означи Деня на майката, който в Съединени американски щати (както и на доста други места по света) тази година се празнуваше на 14 май. На формалния профил в Instagram на херцозите от Съсекс няма нищо ново от март 2020 година, по тази причина пък виждаме Меган маркирана в други профили.



Като този на благотворителната организация Alliance of Moms ( " Алианс на майките " от английски), която поддържа бременни или майки в тийнейджърска възраст, които живеят в домове за изоставени деца.

Съпругата на принц Хари се снима с тениска на организацията, с цел да подтиква закупуването на облеклата, с което ще бъдат подкрепени младите майки. " Ти постоянно първа подкрепяш тези, които имат потребност от обич. Ти си гневен бранител на тези, които имат потребност ", се споделя в текста към фотосите.

От Hello прецизират, че не ясно по какъв начин тъкмо Меган е отбелязала Деня на майката, само че най-вероятно го е направила дружно с цялото си семейство в дома им в Монтесито. В петък вечер, 12 май, тя и принц Хари бяха снимани да вечерят в суши ресторант в Санта Барбара.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР