Докато Франция се бори с новата вълна от коронавирусни инфекции,

...
Докато Франция се бори с новата вълна от коронавирусни инфекции,
Коментари Харесай

“Дисниленд Париж затвори врати

Докато Франция се бори с новата вълна от коронавирусни инфекции, " Дисниленд Париж " затвори порти за повторно тази година. Управата на тематичния парк разгласи това в четвъртък вечерта, базирайки се на последните насоки на държавното управление.

Въпреки това тематичният парк продължава да приема резервации за коледния сезон от 19 декември до 3 януари, с вярата да бъде отворен до тогава. Засега е несъмнено, че ще остане затворен и от 4 януари до 12 февруари.

on Aug 31, 2020 at 12:30am PDT

Що се отнася до други паркове на " Дисни " - в Хонгконг, Шанхай, Токио и Флорида - остават отворени с лимитирано посещаване и при засилени ограничения за сигурност на фона на здравната рецесия.

В същото време " Дисниленд Калифорния " е затворен още от март. През септември паркът разгласи, че неговите 28 000 чиновници ще бъдат съкратени, до момента в който продължава пандемията.

По-рано тази седмица френският президент Еманюел Макрон разгласи едномесечно блокиране на страната до 1 декември. Според рестриктивните мерки, хората могат да излизат, с цел да пазарят съществени артикули, да търсят здравна помощ или да спортуват до един час дневно. В същото време учебните заведения остават отворени, а чиновниците могат да вървят на работа, когато не е невероятно да работят от у дома.

В национално телевизионно послание в сряда Макрон съобщи, че нацията е " победена от втора вълна ", наблягайки, че " нищо не е по-важно от човешкия живот ", написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР