ДОБРОСЪСЕДСТВО И ОБЩА ИСТОРИЯ Българското правителство пусна промоция за Черния

...
ДОБРОСЪСЕДСТВО И ОБЩА ИСТОРИЯ Българското правителство пусна промоция за Черния
Коментари Харесай

Черен петък: България признава 30% от македонския език

ДОБРОСЪСЕДСТВО И ОБЩА ИСТОРИЯ
Българското държавно управление пусна промоция за Черния петък и направи оферта на Македония, с цел да раздвижи запецналите преговори сред нашите страни, които стопират югозападната ни съседка по пътя на европейската интеграция, скапват добросъседските ни връзки и поддържат бизнеса с патриотични легенди от двете страни на границата. 
Премиерът Стефан Янев разгласи, че българската страна признава 30% от македонския език, без да слага спомагателни условия - и вършим този компромис от другарски усеща, с цел да покажем благосклонност, а не балкански несъизмерим дебелоглав. 
Учени от УниБИТ и Българска академия на науките споделиха, че мъчно са приели това политическо решение, тъй като и техният бизнес до момента е бил да настояват, че " македонската книжовна норма " е просто български акцент със своя книжовност. 
" Но за 30% % няма да се стискаме, дано сме великодушни към нашите братя, халал да са им " - демонстрират милосърдие анонимни учени от Библиотекарско-шпионския университет, които обаче си упорстват на изказванието, че Кирил и Методий са българи, нищо че са византийски служители. 
 Почитаме св. св. Кирил и Методий | Общество | Новини от България и Света | OFFNews.bg
Кирил и Методий имат татко Лъв и майка славянка.
***
" Той и Василий Българоубиец е византийски император, но от Македонската династия. Признаваме го за македонец и няма да се сърдим, че е ослепил Самуиловите воини, това са остарели работи! " - прецизират научното си мнение българските учени.
***
Македонските учени се видяха в усложнение по отношение на Българоубиеца и Самоиловата еднаквост, по тази причина се трансферираха на различен исторически интервал и географска област - и като научно-политически жест към нашата страна признаха противоречивия полуостров Крим за българо-татарски. 
Това провокира дребен дипломатически скандал в Черноморския район, само че вълнението бързо утихна, тъй като на никого не му се занимаваше.
Зоран Заев поздрави сътрудника си Стефан Янев и показа научно-политическа загадка. 
" Детективът Филип Марлоу е директен потомък на Филип Македонски и западналата му династия. Името Филип хилядолетия се е предавало в рода от дядо на внуче. Ама нямаме претенциЙ " - написа Заев във Facebook, като с думата претенциЙ сподели приемливост и към фейсбуквената книжовна норма. 
***
В понеделник се чака българо-македонската историческа комисия отново да запецне, българите да станат татаро-фашисти, македоците да станат непълноценни българи, а Крим отново да стане " к`ъв да е ". 
 Паметник на Цар Самуил (Град София)
Цар Самуил: югославянин съм, к`ъв да съм! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР