Добро утро!Тук е най-важното:Радев и Петков в разногласие за Скопие"Лукойл"

...
Добро утро!Тук е най-важното:Радев и Петков в разногласие за Скопие"Лукойл"
Коментари Харесай

Три минути: Радев за първи път почете паметта на жертвите на комунизма. Гешев и Цацаров ще проверяват Пеевски

Добро утро!

Тук е най-важното:
Радев и Петков в различие за Скопие "Лукойл " и изчезналите данъциУнгария и зависимостта от съветския газ
Президентът пред паметника на жертвите на комунизма. Той прави това за първи път. 1 февруари е ден за памет на жертвите на режима от 2011 година На тази дата през 1945 година са изпълнени първите смъртни присъди на така наречен Народен съд. Разстрелът идва на фона на и алегорично бележи началото на 45-годишен комунистически режим.
Разногласие сред Радев и Петков
дефинира като прибързана визитата на премиера Петков в Скопие на 25 януари тази година. Няколко часа след тази оценка министър председателят посочи, че е била не прибързана, а „ извънредно закъсняла “. По думите му двете страни са изгубили 30 години в връзките си.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
„ Лукойл “ и налозите
„ Лукойл “ е енергиен колос, само че той твърди, че работи на загуба и по тази причина не заплаща налози. Всъщност приходите му в България отиват в Русия, на Генка Шикерова и Иван Бедров.

Цялата държавна администрация би трябвало да застане зад концепцията, че контролът на налозите се концентрира върху, разяснява ръководителят на икономическата комисия в Народното събрание Мартин Димитров (ДБ).

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа.
Цената на газа и доставките от Русия
КЕВР одобри предлагането на „ Булгаргаз “ за със 17,64% до 109,88 лева за мегаватчас. Това понижение е по-голямо от предстоящото, което беше за 14%.

Премиерът на Унгария Виктор Орбан, който има тесни връзки с Кремъл, беше в Москва и контракти с Путин на съветски газ за Унгария. Двете страни ще подпишат съглашение за това през април. Решението идва на фона на апелите на Съединени американски щати за понижаване на енергийната взаимозависимост на Европа от Русия. Във вторник Путин сподели, че "през идната година европейски партньори
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР