Добро утро!Тук е най-важното:Докладът на ЕКСнимките от чекмеджетоЗърното от УкрайнаБрюксел

...
Добро утро!Тук е най-важното:Докладът на ЕКСнимките от чекмеджетоЗърното от УкрайнаБрюксел
Коментари Харесай

Три минути: Пак нямате присъди, напомня ЕК. Гешев оневинява Борисов през Брюксел

Добро утро!

Тук е най-важното:
Докладът на ЕКСнимките от чекмеджетоЗърното от Украйна
Брюксел продължава да чака присъди за корупция в България, написа в за върховенството на правото в Европейски Съюз. Другото очакване е за ограничения, които да лимитират безконтролността на основния прокурор и въздействието му във Висш съдебен съвет. Към България са отправени 6 рекомендации. Сред тях е тази за антикорупционната комисия (КПКОНПИ), която да предприеме „ поредни дейности “ за реализиране на присъди и тази за съдиите, които би трябвало да имат опция за кариерно израстване.

Този отчет обвързва достъпа до европейските фондове със спазването на демократичните правила в Европейски Съюз.

Главният прокурор даването на проверяващи функционалности на КПКОНПИ.
Чекмеджетата с пачките
Помните ли фотосите в спалнята на Бойко Борисов, на които се виждаха пари и кюлчета злато в нощното шкафче? Експертиза, показана от българската прокуратура, твърди, че. Изводите са били показани на Европейската национална партия – европейското политическо семейство на ГЕРБ. В сряда тази експертиза беше огласена в Брюксел от народен представител на ЕНП от Чехия.

Такава експертиза в България и тя не стигна до същия извод.

се е срещнал с българското писмо, изпратено в Брюксел, и е открил няколко несъгласия в заключенията на прокуратурата.
Нагласите в България
Ако изборите бяха през днешния ден, разликата сред Политическа партия и ГЕРБ би била по-малко от %, а Има Такъв Народ не би влезнала в Народното събрание, сочи изследване на.

Политическа партия подаде документи, с които да се записва. Досега това не беше направено.

Депутатката от Има Такъв Народ напусна Народното събрание. Тя сподели, че споделя „ довиждане “ не на депутатите, а на личните си илюзии.

Харесвате ли този бюлетин? Можете да изпратите на другари, с цел да се абонират и те.
Петролът, газът
Русия е под наказания, само че общите й доставки на недопечен нефт за Европейски Съюз са се нараснали с 20% от началото на годината по отношение на същия интервал през предходната година. В България този растеж е от. Това е запасяване, считат специалисти.

Ако идващото държавно управление е в границите на настоящия парламент, това ще разреши на България по-бързо да се откъсне от, счита Христо Иванов от Демократична България. Стремежът е към трайно отделяне, а не към в
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР