Добро утро!Най-важното е тук:Вносът на руски петрол остава за още

...
Добро утро!Най-важното е тук:Вносът на руски петрол остава за още
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ и ДПС искат контрол на пари от Европа. Кой държи ключа и кой командва в руската църква

Добро утро!

Най-важното е тук:
Вносът на съветски нефт остава за още годинаНови наводнения в ГърцияКой е Ян Марсалек
Правителството ще уточни част от текстовете на териториалните проекти за въглищните региони, заяви министър председателят Николай Денков. В допълнение да управлява средствата, които Европейският съюз ще отпусне според проектите.

Това се случва, откакто ден по-рано от ГЕРБ нападнаха кабинета с обвинявания, че текстовете са написани по метод, който да облагодетелства съответни компании.

В последното десетилетие и ГЕРБ, и Движение за права и свободи бяха подложени на критика за това по какъв начин се разпределят пари от Европа, кой ги получава и какво прави с тях.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на от актуалната кметица Йорданка Фандъкова като " сполучливо ". Той сподели още и че e журналистът, който е задавал най-неудобните въпроси на Бойко Борисов.
Главният прокурор и съветският нефт
в България ще влезе в действие от 1 октомври 2024 година Това взеха решение дефинитивно на второ четене депутатите в четвъртък. Проектозаконът за това беше импортиран от Бойко Борисов, Делян Пеевски, Кирил Петков, Христо Иванов и други депутати на партиите. Първоначалното предложение беше вносът на съветски нефт да бъде преустановен месец след влизане в действие на измененията.

Специален прокурор към този момент. Това стана, откакто депутатите одобриха дефинитивно ремонти в Закона за правосъдната власт (ЗСВ).

Промените са допълнение към признатия през май за следствие на основния прокурор.
Делото за убийството на Евгения
и изхвърлена в куфар в безлюдна околност край Перник, е била умъртвена от своя брачен партньор Орлин Владимиров. Това призна самият той в четвъртък пред Софийския градски съд (СГС).

Основният обвиняем отхвърля да е възнамерявал авансово закононарушението, а твърди, че при счепкване с жена си двамата са паднали и тя си е блъснала съдбовно главата в ръба на долап.

Думите му обаче опонират на съдебно-медицинска експертиза по делото, съгласно чиито изводи жертвата е била удушена посредством омотаване на няколко пласта стреч фолио към главата.

Софийски градски съд е отменил като " незаконосъобразни " - Антони Тренчев и Коста Кънчев. Това заяви уеб сайтът Bird.bg.

Новината идва 9 месеца откакто през януари прокуратурата Нексо в София и заяви, че проверява “организирана незаконна група, основана за осъществяване на финансови закононарушения ”.
Войната и оръжията за Украйна
Украйна заяви в четвъртък за през нощта и натоварен обстрел на Херсон. Един човек е умрял в резултат на съветското нахлуване в южния украински град.

В сряда вечерта южният украински.

Армията на Украйна " последователно набира мощ " в контранастъплението си против съветските сили. Това сподели, където направи изненадващо посещаване.

Производството им стартира през 70-те години. Създадени са, с цел да пробиват бронята на танковете. С тях разполагат доста страни, в това число Русия. Сега се чака Украйна да получи 120 мм снаряди с обеднен уран, които да изстрелва от американските танкове Abrams. Какво съставляват тези оръжия?.
Гърция и Нагорни Карабах
и провокираха наводнения в четвъртък в пристанищния град Волос и на остров Евия. Само три седмици по-рано " Даниел ", убиха 16 души в района.

до края на годината. Това заяви сепаратисткото държавно управление на района в четвъртък, откакто се саморазпусна. Междувременно над половината от локалното население към този момент е в Армения.

и разпускането на непризнатата република са резултат от предходната седмица.
Няколко рекомендации
В тази история има всичко: съветски шпиони, бягство със аероплан, финансова машинация, след която липсват 2 милиарда евро. В центъра на историята стои един австрийски жител, чиято биография се оказа обвързана с тази на петимата българи, упрекнати от Англия в шпионаж. Кой е Ян Марсалек?.

Нови документи демонстрират по какъв начин представители на съветската легация през 19 век са се самонастанили в имота, в който през днешния ден се намира съветската черква. Генка Шикерова и историкът проф. Момчил Методиев дават детайлности към собствеността и работата на съветската черква в София. Отделете си малко време, с цел да изгледате.

България още не е осъзнала през специфичните си служби, че е обект на хибридна експанзия на Руската федерация. Службите би трябвало да пазят политически неутралитет и това, че в района има война, не пречи на опита да се вършат промени в тях. Това сподели в
Човек на деня
Тя е не просто икона в киното и модата, а икона нацяло едно десетилетие. Танцува, пее, бунтува се, прави скандални мнения и сменя мъжете един след различен. Винаги обаче търси пристрастеността и се бори за животните. В сряда. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР