Добрите приятели са тези, от които всеки има нужда в

...
Добрите приятели са тези, от които всеки има нужда в
Коментари Харесай

6 вида приятели, от които категорично нямате нужда

Добрите другари са тези, от които всеки има потребност в своя живот. Приятелството има доста лица. Те могат да ни усмихват, да изпълват със смисъл живота ни или да няма потребност да участват в него. Ето няколко типа другари, от които не се нуждаем.

Егоистът
Всеки има най-малко по един другар, който постоянно намира метод да покаже своята егоистична природа. Той или тя постоянно мислят единствено за себе си, не почитат вашето мнение и потребности и постоянно те дефинират къде да бъде празненството довечера или даже лятната ви почивка.

Недостъпният
Винаги, когато желаете да се видите на по чаша кафе, вашият недосегаем другар ви припомня, че е доста ангажиран. Неговият календар в никакъв случай няма междина, в която да може да се видите и да си побъбрите, като същински другари. Не са редки и случаите, в които все сте имали спогодба и тя бива анулирана в последния миг. Въпреки това, тя или той към момента са във вашия другарски лист.

Разрушителят на самочувствието
Истинските другари са тези, които насочат към нас похвали, само че и градивна рецензия, която по никакъв метод не накърнява достолепието ни. Те ни одобряват с всичките ни мощни и слаби страни. Разрушителят на самочувствие без значение, че няма основателна причина, постоянно намира метод да накърни самочувствието ни. И всичко това, тъй като завижда на личността ни.

Лошият консултант
Колко постоянно сте се допитвали до неговите препоръки и какъв брой постоянно сте получавали най-лошите? Лошият консултант доста наподобява на разрушителя на самочувствието. Той постоянно ще откри метод да провали щастието ви, да сътвори конспирация, да ви накара да се съмнявате в половинката си и ще ви дава препоръки, когато нямате потребност от тях.

Потребителят
С него постоянно се чувствате употребявани. Когато сте на бар или кафе всякога намира метод да ви накара да го почерпите няколко напитки. Дали ще ви върне жеста? Никога, тъй като той е потребителят!

Йо-йо приятелят
Той или тя са непостоянни в контактите си и настроенията към вас. Днес ви се обаждат, виждате се дни наред. След това настава пауза, в която той или тя са си намерили нова компания и по този начин, до момента в който още веднъж не се сети за вас, тъй като вие сте просто за отблъскване на времето.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР