Добрич. Военновъздушните сили (ВВС) на страната ще поздравят с прелитане

...
Добрич. Военновъздушните сили (ВВС) на страната ще поздравят с прелитане
Коментари Харесай

Военновъздушните сили на страната ще поздравят с прелитане над Добрич на 11 юни граждани и бивши служители на авиобазата по повод 70 години от създаването й

Добрич. Военновъздушните сили (ВВС) на страната ще поздравят с прехвръкване над Добрич на 11 юни жители и някогашни чиновници на авиобазата в добруджанския град във връзка 70 години от основаването й, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Очаква се към 12.15 часа над градската централна зона да прелетят МиГ-29, Су-25 и хеликоптери от авиобаза Крумово. До 11 юни Зенитен полигон на Военновъздушни сили - Шабла е хазаин на тактическо обучение с бойни стрелби.

Авиобаза - Добрич 26 РАП е учредена със заповед на МО на 31 март 1951 година. Българско издателство ще показа в същия ден книгата „ Албум 70 години авиобаза Добрич “ в 11,00 часа в Концертна зала „ Добрич “. Книгата съдържа над 300 черно-бели и цветни фотоси от историята на авиобазата, множеството снимани от добричкия боен фотограф Михаил Филев. Книгата е формирана от Преслав Панчелиев и Росен Панчелиев.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР