Добрич. Възпитаници на Иновативна гимназия Райко Цончев“ от Добрич, заедно

...
Добрич. Възпитаници на Иновативна гимназия Райко Цончев“ от Добрич, заедно
Коментари Харесай

Възпитаници на Иновативна гимназия „Райко Цончев“ от Добрич, заедно със свои връстници от три държави, участват в проект за изграждане на личен бранд

Добрич. Възпитаници на Иновативна гимназия „ Райко Цончев “ от Добрич, дружно със свои връстници от три страни, вземат участие в план за създаване на персонален бранд, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . През този месец възпитаници от Гимназия „ Райко Цончев “ са взели присъединяване във виртуална подвижност в границите на план „ Изграждане на конкурентно преимущество посредством персонален бранд “, съфинансиран по стратегия Еразъм +, Ключова активност 2, „ Стратегически партньорства “.

Партньори по плана са учебни заведения от Италия, Полша, Гърция и България. Партньорството в границите на плана има за цел да насочи участниците към одобряване и насърчаване на персонален бранд, с концепцията младежите да усилят способността си да се показват сполучливо в персоналното, просветително и работно пространство. Домакин на подвижността е било учебното заведение сътрудник от Ламия, Гърция, а тематиката на подвижността е била под наслов: „ Изграждане на персонален бранд за кандидатстване в университет “.

Учениците от всяка страна са показали своите учебни заведения, както и забавни културни и исторически забележителности, присъщи за съответната страна и град. Сред извършените действия са: работилница „ Прием в Европейски университет “, по време на която участниците са споделили изискванията за кандидатстване в университет във всяка страна сътрудник по плана.

Освен това са научили за методите за банкет в университети и в други Европейски страни. Организиран е бил и „ Кариерен ден “, по време на който специалисти са показали разнообразни специалности и са срещнали участниците с квалификацията, нужна за упражняването им. Друга активност е била обвързвана със запознаване с уменията, разпоредбите, облеклото и други фактори, нужни за реализиране на изявление за кандидатстване в университет.

Проведени са и изявленията под формата на ролеви игри, в които учениците са влезнали в функции на интервюиращи и интервюирани. Участниците са се срещнали и с електронното портфолио като средство за себепредставяне, дискутирали са по отношение на примерната конструкция на портфолиото, след което всеки е имал опция да сътвори лично електронно портфолио.

За повече информация младежите могат да последват участниците в плана във.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР