Добри новини за русофилите! Путин построи свой дворец в курорта

...
Добри новини за русофилите! Путин построи свой дворец в курорта
Коментари Харесай

Дворецът, който Вова построи

Добри вести за русофилите! Путин построи собствен замък в курорта Геленджик на Черно море, който наподобява ще стане обичана дестинация за поклоннически туризъм за всеки българин, обожател на великата съветска страна.
От българското крайбрежие та до Геленджик, Черно море се трансформира във вътрешно море за родните русофили. Нещо като един по-голям язовир Копринка, на който те всяка година провеждат своя обичаен Събор на русофилите. Сега той умерено ще може да се организира на брега, до двореца на Владимир Путин. Трансферите на поклонниците ще стават по вода, от Варна и Бургас, а за по-романтично, могат да се правят с двата ферибота – „ Героите на Севастопол “ и „ Героите на Одеса “, от остарялата фериботна линия Варна - Иличовск - Поти - Батуми. Влакове с русофили, от цялата страна, ще идват във Варна, а оттова ще товарят вагоните с поклонници напряко на ферибота, с цел да дебаркират непосредствено на яхтеното пристанище в Геленджик.
Други могат да последват образеца на комунистическия лидер Георги Димитров, който през 1920 година се пробва да доближи до Русия с лодка. За задачата родните русофили ще могат да наемат водни колела, риболовен лодки, екскурзионни корабчета и надуваеми дюшеци, с цел да прекосят морето и дебаркират напряко във водните питейни заведения и басейните на Путиновия замък.
А там, майко блага, купонът крепко ще тече. Любими песни и пляски ще радват ухото на българския русофил. Целият Александровски хор на съветската войска, единствено по гащи и фуражки, потънал до кръста в басейна, ще мърда пръсти в зелени чорапи, ще пее и крепко ще го радостни.
В бетонните подземия на Геленджик, заемащи цели 16 етажа под двореца, млади български тролове ще разискват с съветските си бойни приятели от фабриката за тролове в Петербург теорията и практиката на цифровия пердах – по какъв начин да популяризират подправени вести за ваксини, джендъри, бежанци и 5G, които заплашват с заличаване хилядолетния български ген.
В специфични атракциони феновете на енергийната дипломация на Русия ще могат да се снимат, по какъв начин пускат в употреба „ Балкански поток “, „ АЕЦ Белене “ или провеждат митинги против добива на шистов газ в Добруджа.
Почитателите на съветската бойна техника ще имат опция да си провеждат круизи със свръхмодерния самолетоносач „ Адмирал Кузнецов “, както и да вземат участие в морски стрелби против чучела на опозиционера Навални и новия щатски президент Байдън, ситуирани в намерено море.
Театралната сцена в двореца на Путин ще дава опция и за висока просвета. Артистичните трупи на български политическите партии от всички цветове ще пеят и танцуват в негова чест. А техните водачи ще имат опция да се конкурират, с танци на стълб, за наградата „ Любима мурзилка на Вадим Вадимич “ в особено оборудвана зала за задачата. Най-добре представители се танцьори на стълб ще се местят в казиното на комплекса Геленджик, с цел да легализират заработените рубли с огромни облаги на хазарт. Останалите ще пробват шанса си на съветска рулетка.
А през това време в нощните заведения с пеещи фонтани ще се носят песните на Алла Пугачова и Филип Киркоров, на ледената пързалка двойките ще се носят на кънки в мразовит валс, а луната ще изгрява над двореца, който Вова построи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР