Добри хора вече са занесли дрехи и обувки на Красимир,

...
Добри хора вече са занесли дрехи и обувки на Красимир,
Коментари Харесай

Красимир Ангелов: Бог ме е запазил - някаква сила ме спаси!

Добри хора към този момент са занесли облекла и обувки на Красимир, чийто дом се срути напълно след детонация на газова бутилка

„ Докато мина през вратата, винтилът изхвръкна нагоре и бутилката се самозапали. Пред мен имаше грамадно кълбо огън и нищо не виждах “. Това споделя 55-годишният Красимир Ангелов от хайрединското село Бързина, откакто в петък вечерта гърмеж на газова бутилка унищожи изцяло дома му, предава.

Мъжът оцелява по знамение, само че е с 15% изгаряния и към момента е в стрес. В случая губи всичките си облекла. Получава нови от положителни хора, които му носят помощта на място.

Ударната вълна била е толкоз мощна, че се усеща от къщите, които са на 300 метра разстояние, а детонацията се е чула още по-надалеч.

От дълги години Красимир готви и се отоплява на газ. Усетил, че стартира да фучи и решил да изнесе бутилката на открито, с цел да няма проблем с къщата.

„ В последния миг я изхвърлих на открито, пристигнаха комшиите. Бях целия опърлен. Бях в схващане, само че не знаех какво става. Бях в потрес, само че нямах визия какво се е случило с мен. Бог ме е запазил. Имам възприятието, че просто някаква мощ ме е закриляла, тъй като къщата ми е изцяло срутена “, споделя мъжът.

Валери е индивидът, при който Красимир се приютява.

„ Няколко часа откакто разказахте за случая, едно младо семейство донесе облекла, обувки и пари за Краси. Благодарение на това той в този момент е облечен “, разяснява Валери.

Красимир се надява да получи и покрив над главата си – „ някакво фургонче ", в което да живее. „ Друго не желая. Надявам се да има и още положителни хора, които да ми оказват помощ “, споделя потърпевшият мъж.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР