Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Хавиер Бардем пътува в други измерения; уроците на Ирина Шейк и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Стихийно завръщане



След като предходната година оповестиха своето завръщане и извършиха част от новия си сингъл онлайн в X Factor, Pussycat Dolls към този момент са подготвени и с клипа на “React” . Съавтор на парчето, което споделя за играта на котка и мишка в една двойка, е Никол Шерцингер . Клипът не разочарова с точните съставки, които можем да чакаме от девойките в групата – доста танци, борещи се с гравитацията от време на време, и съблазън измежду огън и вода.

За улиците и хората



От последния албум на Джъстин Тимбърлейк – “Man of the Woods”, изминаха две години, а преди броени дни изпълнителят зарадва почитателите си с присъединяване в новия сингъл на рапъра Meek Mill . В “Believe” двамата въодушевяват с текст за проваляне и напредък, до момента в който черно-белите фрагменти с тях се редуват с историята на татко и щерка. Парчето ще бъде част от новата музикална сбирка на Meek Mill, а за тази на Джей Ти явно ще би трябвало да изчакаме.

Който се смее финален



С премиерата на „ Хищни птици “ излезе и неговият саундтрак, формиран напълно от женски осъществявания . Сред любимците ви в него е доста евентуално да се подреди “Joke’s On You” , чиято музика и обръщение си завоюва съпоставения с класическия шлагер на Лесли Гор “You Don’t Owe Me “. За пробуждането от токсична връзка тук пее 19-годишната Шарлът Лоурънс , а клипът е типично в жанр Харли Куин.

КИНО

Злото не умира елементарно



Поредицата „ Убийствен пъзел “ си има ново попълнение, което излиза през май тази година. В “Spiral” няколко нови герои ще се сблъскат със садистичния разум на нарушител, чийто убийства припомнят на към този момент случили се в града, само че този път целите са служители на реда. Крис Рок попада в центъра на събитията, а с него са още Самюел Л. Джаксън и Макс Мингела .

Светлината в тунела



„ Всички наши места “ е екранизация по едноименния разказ на Дженифър Нивън, който ни среща с двама младежи – до момента в който Вайълет страда поради гибелта на сестра си, прочувствените проблеми на Тиодор го карат да се затваря в своята черупка. Срещата сред двамата обаче трансформира визиите им за другите и себе си. Филмът с Ел Фанинг и Джъстис Смит идва по Netflix в края на месеца, само че единствено 14-ти февруари е времето за романтика, нали?

В някой различен живот



“The Roads Not Taken” споделя трагичната история на един мъж, чието умствено положение го кара да живее в лични светове , които съставляват различни разновидности на неговия живот. Докато е в Ню Йорк със своята щерка Моли (Ел Фанинг) и брачната половинка си Рита (Лора Лини) , Хавиер Бардем като Лео пътува в други измерения, постоянно отсъствайки от действителността. Филмът, в който взе участие и Салма Хайек , ще направи премиерата си на фестивала „ Берлинале “.

ОЩЕ

Как да бъдеш супермодел в 6 стъпки



Ирина Шейк краси мартенската корица на английския Vogue (припомнете си тук), а в особено видео за изданието тя дава скоростен майсторски клас за модели . От походката през мултитаскването до въображението зад позите рускинята наподобява като богиня – даже фактът, че не се тормози от същинска змия го удостоверява.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР