Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия, носи творческо

...
Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия, носи творческо
Коментари Харесай

Близнаци, днес е идеалният ден за важни разговори

Добър и удобен ден, кондензиран с положителна сила, носи креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели.

Овен – С мудни, само че твърди стъпки, ще съумеете да постигнете всичко, което имате на разум и ловко ще избегнете всевъзможни спънки по пътя. Отворете сърцето си за любовта, оставете малко пресен въздух да нахлуе там!

Телец – Днес главното нещо за вас е да не пропуснете момента, когато ви се открият положителни благоприятни условия. Звездите ви поучават да не стоите вкъщи - в края на краищата водата не тече под легнал камък.

 жена

Близнаци - Ако сте желали да подберете подобаващ миг, с цел да говорите за нещо значимо с колегата си, това е идеалният ден. Със сигурност ще срещнете разбирането, което търсите и всичко ще се подреди добре.

Рак – Неочаквани разкрития за нещо може да ви разочароват през днешния ден. Внимавайте какво казвате, тъй като след това може да се окажете изправени пред в действителност неприятно положение на нещата. Запазвайте успокоение в напрегнати моменти и се контролирайте.

Лъв – Опитайте да избягвате непотребни драми и да имате по-реалистично отношение към нещата. Имате съдружници сега, на които да се опрете. Можете да им се доверите да изслушат вашите проблеми и дружно да намерите градивни решения.

Дева – Не оставяйте събитията да ви победят. Черпете очакване от безкрайната си вътрешна мощ и мъдрост. Със сигурност ще намерите метод да се справите с компликациите и да запазите вътрешното си равновесие.

Везни – Може да не съумеете да довършите нещата, които сте възнамерявали през днешния ден, само че това няма да попречи на настроението ви. Търсите малко романтика и обич! Тогава прелъстявайте или се оставете да бъдете прелъстени, изборът е ваш.

 жена

Скорпион – Това не е денят, в който да стоите затворени вкъщи. Излезте на разходка, направете си един прекрасен шопинг. Ако ви липсва предпочитание, поканете другар, който ще се радва да ви прави компания и да си прекарате добре дружно.

Стрелец –– Днес е прелестен ден за любовния живот! Лесно можете да запалите още веднъж искрата във връзката си, да запълните празнините сред вас двамата. Ако пък към момента сте сами, не стойте в къщи, дивото зове! Навън може да се случи нещо ненадейно.

Козирог – Днес се чувствате прекомерно непокорни и бунтовно настроени! Вземете се в ръце и променете нещата, които не ви харесват, без да вредите на другите. Не действайте обаче преждевременно и безгрижно, увлечени от един гол възторг.

 жена

Водолей – Днешният ден може да изчерпи силата и силата ви, изключително на прочувствено равнище. Необходимо е да запазвате успокоение в някои обстановки и да не се забърквате в никакви разногласия с хората от близкото обграждане и непознати.

Риби – Да се изолирате тъкмо през днешния ден, не е добра концепция. Обсъдете с околните си какво мислите, какво ви вълнува. Ако се отворите пред тези, които ги е грижа за вас, сигурно ще намерите облекчение и ще се отпуснете малко.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР