До Президента на Р България Председателя на Народното събрание Министър-председателя

...
До Президента на Р България Председателя на Народното събрание Министър-председателя
Коментари Харесай

Призив „България – Брод за мир“

До
Президента на Р България
Председателя на Народното събрание
Министър-председателя на Р България
Министъра на защитата на Р България
Министъра на външните работи на Р България

Призив „ България – Брод за мир “

Призив

България – Брод за мир “

Светът навлезе в рецесия с световни измерения. Нараства военно-политическото напрежение, което може да докара освен до общоевропейска покруса, само че до международен колапс. Това значи и отрицателни последици с разрушителен резултат за нашата Родина.

В тези условия точно България като страна-майка на Славяно-православната Кирилска цивилизация е задължена да предприеме самодейност, която да сътвори опция да се изключат описаните нагоре пагубни последици вследствие на настоящия геополитически спор.

В тази връзка Ви призоваваме като публични представители на нашата Родина да се предложи на заинтересуваната международна общественост концепцията:

България – Брод за мир “

Това значи, че нашето Отечество приканва към разговор и мир като предлага договарянията за преустановяване на военния спор в Украйна да се проведат в София. В тази връзка в страната ни би трябвало да се приключи с враждебния език и дейности във връзка с която и да е от двете страни, участници в спора. В този смисъл България да стане Брод за мир. Когато през днешния ден ставаме очевидци на война и гибел, нашето Отечество да издигне апел за мир и живот!

Тази самодейност, имаща за цел преустановяване на братоубийствата сред два доста близки нам славянски народа освен ще издигне престижа на България измежду миролюбивата общност в целия свят. Тя несъмнено ще спомогне да бъдат преодолени разграничителните линии в българското общество като значимо изискване за стабилно развиване на Родината ни в обстановката на задълбочаващата се световна филантропична рецесия със социално-икономически, здравни и впрочем параметри!

За Българския Национален съвет за мир

Проф. дфн Нако Стефанов

За «Брод за България»

Лазар Мурджев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР