Кейт Гарауей изрази мнение относно слуховете, че Джовани Пернис е

...
Кейт Гарауей изрази мнение относно слуховете, че Джовани Пернис е
Коментари Харесай

Кейт Гарауей казва, че Джовани Пернис „ще му липсва“ в Strictly Come Dancing на фона на „шокиращо напускане“

Кейт Гарауей изрази мнение по отношение на слуховете, че Джовани Пернис е напуснал Strictly Come Dancing след девет години.

Водещата на Good Morning Britain Кейт, 57, призна, че в случай че професионалният танцьор Джовани в действителност напусне надпреварата на BBC, той ще липсва за жалост освен на сътрудниците си, само че и на необятната аудитория, която го е гледала излага нещата си в шоуто съвсем десетилетие.

Споделяйки мислите си по отношение на опцията Джовани да обърне тил на Strictly, звездата от Good Morning Britain сподели: „ Ако е правилно, той ще бъде надълбоко, доста ми липсва, тъй като той беше страховит в шоуто и хората го обичат. " Съобщава се, че BBC " доста желаеше " да задържи 33-годишния италиански танцьор, който беше замесен в несъгласия по отношение на взискателния си жанр на трениране с някогашни звездни сътрудници, в това число актрисата Аманда Абингтън.

Изтекъл вътрешен бележката, която обикаля, не включва името на Джовани измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, което подхранва спекул...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР