Майка на шестгодишно момиче, което почина само дни след като

...
Майка на шестгодишно момиче, което почина само дни след като
Коментари Харесай

Майка на момиче, на 6 години, което почина, след като беше изпратено вкъщи от спешна помощ, произнесе осъдителна присъда за NHS

Майка на шестгодишно момиче, което умря единствено дни откакто напусна незабавната помощ, сподели, че доверието на NHS е било „ най-голямата й неточност “.

Мая Сиек беше призната в болница QEQM в Маргейт, Кент през декември 2022 година, където беше диагностицирана със подозрение за инфектиране на сливиците. Тя беше лекувана с антибиотици и изписана – макар че колабира два пъти, до момента в който беше в болница.

Два дни по-късно младежът, за който фамилията й сподели, че имал „ сияйна усмивка “, трагично умря от сърдечна непълнота, породена от сепсис. Майката и вторият татко на Мая, Магдалена Вишневска и Раджратан Банде, споделят, че NHS е пропуснала жизненоважни благоприятни условия да помогне на детето им – добавяйки, че те са „ изцяло изгубили религия “ в институцията.

Магдалена изясни: „ Искаме да кажем какъв брой сме разочаровани от доверието ни в NHS. Вярвахме им, само че през днешния ден знаем, че това беше най-голямата ни неточност. Трябваше да потърсим помощ някъде другаде или може би да ги притискаме повече. Определе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР