Случаите на потвърдени cryptosporidium в Devon са се увеличили повече

...
Случаите на потвърдени cryptosporidium в Devon са се увеличили повече
Коментари Харесай

Случаите на Devon cryptosporidium са се увеличили повече от два пъти, тъй като изпитанието на замърсената вода в Обединеното кралство се разпространява

Случаите на доказани cryptosporidium в Devon са се нараснали повече от два пъти съгласно Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство.

Сега има 46 души със положението и още 100, които са докладвали сходни признаци в региона на Brixham, до момента в който продължава по-нататъшна работа за събиране на данни за степента на огнището.

Други обявени случаи на диария и повръщане при поданици и гости на Brixham също се проверяват и се чакат още доказани случаи. Последната актуализация от UKHSA беше оповестена предходната сряда, 15 май, когато удостовери 22 случая на зараза с паразити.

В този ден South West Water (SWW) удостовери, че е разкрила „ дребни следи “ “ на организма в Алстън и региона на Хилхед на крайбрежния град - по-малко от 24 часа след заявяване, че водата е безвредна за пиянство, откакто всички проби за водоснабдяване са били ясни.

Заразената зона за доставка повишен до други области, в това число Boohay, Kingswear, Roseland и North West Paignton....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР