Бившият полицай Венцеслав Караджов, който се беше барикадирал в дома

...
Бившият полицай Венцеслав Караджов, който се беше барикадирал в дома
Коментари Харесай

12 часа барикада: Бившият полицай доброволно се предаде и вече е в затвора

Бившият служител на реда Венцеслав Караджов, който се беше барикадирал в дома си в Пловдив близо 12 часа, към този момент е в пандиза, където ще излежи доживотната присъда за убийството на родителите си. Рано тази заран той се съобщи непринудено.

По време на акцията по неговото извеждане не е употребена мощ, не са потърпевши и други хора.

Бившият служител на реда се барикадира в дома си, където преди 8 години родителите му бяха открити убити. Той живее там от началото на предходната година, откакто му беше наложена мярка домакински арест. В следобедните часове научава от своя юрист, че присъдата му - пожизнен затвор, е доказана от Върховен касационен съд и влиза в действие.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

„ Той стартира да се сбогува с мен, сподели, че неговият живот е приключен и няма да лежи в пандиза. Сетих се, че нещо крои и споделих да не прави ексцесии, някой почтен да пострада. Той сподели - откакто всички сили вложиха да изкарат мен отговорен, в този момент и аз ще работя както си желая “, съобщи Зоя Тошкова, юрист на Венцеслав Караджов.

А мъжът отхвърля да се съобщи на чиновниците от правосъдна защита, които идват в дома му.

Снимка: bTV

„ Заплашва чиновниците, че в случай че влязат в парцела ще има доста потърпевши “, изясни Георги Чергов, шеф на ОД на МВР-Пловдив.

Повикано е подкрепление от София от основна дирекция „ Жандармерия “. Водят се диалози и договаряния цяла нощ, а регионът е блокиран.

„ В продължение на повече от 10 часа са водени тежки диалози с лицето, същият се придава, арестуван е без да се употребяват физическа мощ и средства “, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов.
 
Караджов взема решение да се съобщи непринудено в ранните утринни часове, откакто прави несполучлив опит за самоубийство, описа юристът му.

Мъжът е отведен в следствения арест, където след разпит, траял няколко часа, беше конвоиран към пандиза в Пловдив.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР